«Δεν μου λέει κάτι ότι διάφοροι λένε ότι η ΑΕΚ είναι καλύτερη»

«Δεν μου λέει κάτι ότι διάφοροι λένε ότι η ΑΕΚ είναι καλύτερη»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κώστας Βασιλειάδης μετά την ανατροπή στο ματς με την ΑΕΚ και την κρίσιμη νίκη ανέφερε πως ο ΠΑΟΚ είναι ικανός για την τρίτη θέση, ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν θυμάται τον αγώνα με τον Φάρο απάντησε με νόημα: «Δε θυμάμαι κάτι…».

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Έλληνας σουτέρ είπε: «Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι. Ξεκινησαμε πάρα πολύ άσχημα. Μας πήραν μία διαφορά 20 πόντων, παίξαμε κακή άμυνα, χάσαμε ριμπάουντ. Με τις αλλαγές ο κόουτς άλλαξε το μομέντουμ του αγώνα. Μειώσαμε πριν το ημίχρονο. Μιλήσαμε για να αλλάξουμε κάποια πράγματα στα αποδυτήρια. Να παίξουμε καλύτερη άμυνα, να βάλουμε εύκολα καλάθια. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε καταπληκτική άμυνα, κυρίως απέναντι στον Λουκά (σ.σ Μαυροκεφαλίδη). Είναι μία πάρα πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια» και για τη στιγμή που βρέθηκε στο -24 τόνισε: «Πίστεψα πραγματικά ότι θα χάναμε με 40 πόντους. Βάζαν ελεύθερα σουτ, σουτ με πίεση, χάναμε ριμπάουντ. Σου κόβονται τα πόδια. Όμως αυτή η ομάδα έδειξε το πάθος της. Θα έρθουν και οι ήττες. Να χάνεις αλλά κυρίως να παλεύεις είναι το θέμα».

Σχετικά με το τι του μένει από το ματς με την ΑΕΚ, ο Βασιλειάδης υποστήριξε: «Φυσικά η νίκη και το γεγονός ότι ήρθε ο κόσμος. Μπορεί να φταίει η ΑΕΚ ή οι καλές εμφανίσεις. Το παν είναι η συνέχεια. Να έρθει περισσότερος κόσμος, να παίξουμε ακόμα καλύτερα και να πάρουμε νίκες. Αυτό είναι το θέμα. Το θέμα είναι πως τελειώνεις μία χρονιά. Ξεκινάς με ελλείψεις, με την καθημερινή δουλειά βελτιώνεσαι, κάνεις αλλαγές που βοηθούν και φυσικά ο στόχος παραμένει η τρίτη θέση».

Για τον αποκλεισμό με τον Φάρο Κερατσινίου, ο έμπειρος γκαρντ επισήμανε με… χιούμορ: «Δε θυμάμαι κάτι…».

Η… μεγάλη ατάκα, βέβαια, ήρθε όταν ο Βασιλειάδης ρωτήθηκε για τη χημεία της ομάδας: «Αν αυτή η ομάδα βρει τη χημεία της μπορεί να χτυπήσει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Νικήσαμε την ΑΕΚ. Είμαστε ικανοί για την τρίτη θέση».

Επιπλέον, είπε: «Είναι πολύ σημαντικό ότι το βλέπω στην προπόνηση. Δε μου λέει κάτι αυτό που λένε ότι ο Άρης ή η ΑΕΚ είναι καλύτεροι. Είμαστε μία πολύ καλή ομάδα. Και μέχρι το τέλος θα γίνουμε καλύτεροι. Για αυτό το πιστεύω» και για το αν υπάρχει κούραση ανέφερε: «Καμία κούραση. Τα κεφάλια μέσα, θέλουμε να κερδίσουμε την Όλντεμπουργκ. Με μία νίκη μπορείς να βάλεςι βάσεις για την πρόκριση. Είναι σημαντικό για την ομάδα να έχει συνεχή παιχνίδια».

Τέλος, για το αν η λέξη «ομάδα» χαρακτηρίζει τον ΠΑΟΚ: «Το βλέπετε νομίζω. Ακόμα και στις “κακές” ήττες είμαστε μαζί. Συζητάμε μεταξύ μας και σε νίκες και σε ήττες. Δεν το έχω δει σε άλλη ομάδα. Τα παιδιά ενδιαφέρονται. Αυτό είναι το “κλειδί”. Και αυτό φαίνεται και στο γεγονός ότι η μπάλα γυρίζει συνέχεια μέσα στο παιχνίδι».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X