Χρηστάρα γερά και χρόνια σου πολλά (VIDEO)

Χρηστάρα γερά και χρόνια σου πολλά (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου στη δεκαετία του ’90. Για χάρη του, στο ελληνικό ποδόσφαιρο ανακαλύφθηκαν έννοιες και εκφράσεις που έμειναν στην ιστορία: «υδραυλικός», «ελάφι», «δαντελένιος». Οσα και να ειπώθηκαν, ήταν ελάχιστα για να αποτυπώσουν το ποδοσφαιρικό μεγαλείο που έβγαζε ο Χρήστος Κωστής. Ένα αυθεντικό ταλέντο, που η μοίρα στέρησε γρήγορα από τον κόσμο της ΑΕΚ λόγω του σοβαρού τραυματισμού του.

Ο Χρήστος Κωστής έχει γενέθλια σήμερα συμπληρώνοντας 39 χρόνια ζωής. Το μεγαλύτερο μέρος εξ αυτών κύλησε μέσα στην οικογένεια της ΑΕΚ. Αρχικά ως παίκτης, έπειτα ως οπαδός, ίνδαλμα, έπειτα ως τιμ μάνατζερ της ομάδας. Η λατρεία του κόσμου μένει αναλλοίωτη και το enwsi.gr γιορτάζει τα γενέθλια του σπουδαίου άσου θυμίζοντας ορισμένα βίντεο με τις πιο εντυπωσιακές στιγμές του. Από το περίφημο ματς με τον Ολυμπιακό και την…αγάπη προς το λιμάνι, μέχρι τα δύο γκολ ανήμερα των γενεθλίων του το 1995 με τον Εδεσσαϊκό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X