Μαύρος: "Γίνονται πράγματα που μας βγάζουν απ' τα ρούχα μας"

Μαύρος: "Γίνονται πράγματα που μας βγάζουν απ' τα ρούχα μας"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λάβρος για όλα όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο εμφανίστηκε ο Θωμάς Μαύρος στο περιθώριο της εκδήλωσης των παλαιμάχων της ΑΕΚ. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην πρόεδρος της ομάδας μίλησε αρχικά για το μεγάλο όνειρο των φίλων του Δικεφάλου που δεν είναι άλλο από την ανέγερση του νέου γηπέδου της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια:

“Το νούμερο ένα που όλος ο κόσμος της ΑΕΚ θέλει και φυσικά κι εγώ είναι να γίνει το γήπεδο. Δηλαδή να μπει η μπουλντόζα και να αρχίσουν τα έργα. Να γίνει πραγματικότητα αυτό το μεγάλο όνειρο που όλοι μας επιθυμούμε. Θέλουμε να φύγουμε απ’ αυτό το “δρόμο” που βρισκόμαστε τώρα, στον οποίο μία πάμε μπροστά και μία πίσω. Είναι ένα δίκαιο αίτημα, το έχουμε ξαναπεί και δεν υπάρχει λόγος άλλης καθυστέρησης των έργων του γηπέδου της ΑΕΚ”.

Για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα και για τους στόχους που θα πρέπει να έχει, ο Θωμάς Μαύρος τόνισε:

“Η ΑΕΚ ήταν είναι και θα είναι μεγάλη ομάδα. Οι απαιτήσεις είναι τεράστιες. Σίγουρα δεν είναι η ομάδα αυτή που επιθυμούμε όλοι μας, αλλά νομίζω ότι είναι σε έναν δρόμο που μας κάνει να είμαστε αισιόδοξοι ότι στο μέλλον θα έχουμε και το γήπεδό μας, αλλά και μια πολύ καλή ομάδα που να χαιρόμαστε και να υπερηφανευόμαστε για το καλό ποδόσφαιρό της και βεβαίως τους τίτλους της”.

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ και ένας από τους κορυφαίους άσους του ελληνικού ποδοσφαίρου έδειξε ενοχλημένος με όλα όσα συμβαίνουν στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου:

“Γενικά το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι δίκαιο. Δε χρειάζεται καν να το αναφέρουμε. Δυστυώς γίνονται κάποια πράγματα που μας βγάζουν απ’ τα ρούχα μας κι αυτά γινόντουσαν από εποχής δικής μου βέβαια. Γι’ αυτό και πρέπει να έχουμε ακόμα καλύτερη απόδοση μέσα στο γήπεδο για να πάρουμε το αποτέλεσμα που δικαιούμαστε. Νομίζω ότι όλα αυτά πρέπει να εκλείψουν παντελώς από τον χώρο του ποδοσφαίρου. Ένας αγώνας ποδοσφαίρου είναι μια χαρά για όλους μετά από μια δύσκολη εβδομάδα και δεν θα έπρεπε καν να αναφερόμαστε σε ύποπτα πράγματα”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X