Ανόρθωση για Τζανετόπουλο

Στο μικροσκόπιο οι 14 «κιτρινόμαυροι» που έπαιξαν με Ολυμπιακό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ανταμ Τζανετόπουλος είναι ακόμη ένας παίκτης που επί Γκας Πογιέτ έχει μείνει εκτός πλάνων, η κουβέντα για το μέλλον του στην ΑΕΚ είναι μεγάλη, με τον ίδιο να θέλει να βρει ομάδα για να παίξει ποδόσφαιρο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Ελληνας στόπερ μάλιστα έχει στα χέρια του και το ενδιαφέρον από την κυπριακή Ανόρθωση, όπως αποκάλυψε το «shootandgoal». Μάλιστα, τονίζεται ότι ρώτησαν για τον Τζανετόπουλο, τον οποίο ενδιαφέρονται να αποκτήσουν με την μορφή δανεισμού από την Ενωση.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Ο Άνταμ Τζανετόπουλος βρίσκεται στο στόχαστρο της Ανόρθωσης για ενίσχυση της οπισθοφυλακής, μετά τον τραυματισμό του Ζοάο Βίκτορ.

Ο 20χρονος Ελλαδίτης διεθνής αμυντικός είναι ένας ιδιαίτερα αξιόλογος ποδοσφαιριστής, ανήκει στην ΑΕΚ Αθηνών, ωστόσο είναι δυσαρεστημένος γιατί δεν παίρνει λεπτά συμμετοχής, και ζήτησε να αποχωρήσει.

methismenos8Ο Γκουστάβο Πογέτ ενημέρωσε τον Ντέγιαν Μιλοβάνοβιτς, τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, ότι αν έρθει πρόταση για το δανεισμό ή την παραχώρησή του δεν έχει ενδοιασμούς να ανάψει το πράσινο φως, αν δώσει το «ΟΚ» και η ομάδα

Η Ανόρθωση ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή καθώς είναι πολυθεσίτης, αφού αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια στο κέντρο της άμυνας, αλλά και σαν αμυντικός μέσος. Το γεγονός ότι είναι κάτω των 21 και αν έρθει θα εγγραφεί στον κατάλογο β΄ πιθανότατα να παίξει τον δικό του σημαντικό ρόλο.

Το σίγουρο είναι πως για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X