Ανδρεόπουλος: «Στο μυαλό μου μόνο η Κέρκυρα»

Ανδρεόπουλος: «Στο μυαλό μου μόνο η Κέρκυρα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο 22χρονος μέσος επέστρεψε στην Κέρκυρα θέλοντας να βοηθήσει την ομάδα του Ιονίου να επιστρέψει στη Super League, ενώ παράλληλα να βοηθηθεί και αυτός. Επίσης αναφέρθηκε και στους λόγους που του τον έκαναν να επιλέξει τους Φαίακες.

Τι ήταν αυτό που σε έκανε να επιλέξεις την Κέρκυρα και όχι τον ΠΑΣ Γιάννινα ή τον Πανιώνιο;«Ήξερα την ομάδα, τους συμπαίκτες μου γιατί στην Κέρκυρα βρισκόμουν τρία χρόνια και δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την ημέρα που έφυγα. Ενας ακόμη σημαντικός λόγος είναι ο χρόνος συμμετοχής που θα έχω. Θέλω να βοηθήσω πολύ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

-Πως νιώθεις για αυτή σου την επιλογή;«Αρκετά ικανοποιημένος.  Στην ΑΕΚ έχω πάρει αρκετές εμπειρίες και μέσω αυτών των εμπειριών θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της αλλά να βοηθηθώ και εγώ μέσα από αυτό. Η Κέρκυρα είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και χαίρομαι που θα ξαναβρώ παλιούς μου συμπαίκτες».

-Οι καλές εμφανίσεις με την Κέρκυρα θα σε βοηθήσουν στην καθιέρωση σου στην ΑΕΚ όταν επιστρέψεις;«Δεν το σκέφτομαι αυτό. Το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι να παίζω καλά και να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι συγκεντρωμένος στον νέο μου στόχο και δεν σκέφτομαι το τι θα γίνει αύριο ούτε τι μπορεί να γίνει το καλοκαίρι. Δεν ξέρει ποτέ και πως μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα από τώρα μέχρι τους επόμενους έξι μήνες».

πηγή: Joinsports.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X