«Το παιχνίδι με την ΑΕΚ κρίθηκε στην άμυνα»

«Το παιχνίδι με την ΑΕΚ κρίθηκε στην άμυνα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Γιώργος Παπαγιάννης στον αγώνα με την ΑΕΚ και διαδραμάτισε καταλυτικό ρόλο, ώστε η ομάδα του να επικρατήσει με 67-64. Ο νεαρός σέντερ του Παναθηναϊκού, μίλησε στην “Πράσινη” για τη νίκη επί της “Ένωσης”, την ευκαιρία που πήρε, τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον αγώνα με τη Μάλαγα για την δεύτερη αγωνιστική του Top-16 της Euroleague.
Για την ευκαιρία που πήρε με την ΑΕΚ και τη νίκη της ομάδας του, είπε: “Εγώ δίνω το 100% από την αρχή. Πάντα κοιτάμε πρώτα την άμυνα, όπως και όλη η ομάδα. Αυτή είναι η δουλειά ενός μικρού παίκτη. Κάνουμε ατομικές προπονήσεις με όλους τους προπονητές και όταν μου πει ο κόουτς να μπω, δίνω το 100% για να δείξω σε εκείνον, τους συμπαίκτες μου και στον εαυτό μου ότι είμαι έτοιμος να παίξω. Πρώτα απ’ όλους αυτοπεποίθηση μού δίνει ο εαυτός μου, από εκεί και πέρα όμως και οι συμπαίκτες με τον προπονητή μου, γιατί με εμπιστεύονται κι αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Το καλό είναι πως η χρονιά άρχισε θετικά, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Το παιχνίδι κρίθηκε στην άμυνα. Όταν σφίξαμε την άμυνά μας πίσω, βγήκαν τα καλάθια και στην επίθεση. Βάλαμε κάποια σουτ, αλλά παίξαμε με πάθος και πήραμε τη νίκη”.
Για την ατμόσφαιρα στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ανέφερε: “Το να βλέπεις το ΟΑΚΑ με κόσμο της αντίπαλης ομάδας, ενώ έχουμε συνηθίσει αλλιώς, είναι διαφορετικό. Δεν μας ένοιαζε αυτό, είμαστε Παναθηναϊκός, κοιτάξαμε να πάρουμε τη νίκη, όπως και κάναμε”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X