Αργεντινή, Ευρώπη και νέα μεταγραφική σύσκεψη

Στην Αθήνα ο Πογέτ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια πολύ σημαντική προσθήκη έκανε χθες η ΑΕΚ στο τμήμα σκάουτινγκ, αφού ο Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά τόσο την αγορά της Λατινικής Αμερικής όσο κι αυτή της Ευρώπης. Ο επικεφαλής πλέον του τμήματος σκάουτινγκ της Ένωσης προσπαθεί μαζί με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και τον Γκουστάβο Πογιέτ να βρουν τις πιο συμφέρουσες περιπτώσεις για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας, έτσι ώστε η ΑΕΚ να πραγματοποιήσει την καλύτερη δυνατή πορεία στον β’ γύρο του πρωταθλήματος, αλλά και να βάλει τις βάσεις για την επόμενη σεζόν που όπως λένε στην Ένωση θα επαναφέρει σίγουρα την ομάδα στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Η έλευση του Ντε Μπαρτόλο αναμένεται να φέρει νέα μεταγραφική σύσκεψη στην ΑΕΚ, αν και είναι γεγονός ότι οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος του Δικεφάλου σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούν να αποπροσανατολίσουν τον προπονητή από την προετοιμασία της ομάδας, η οποία έχει μπροστά της τρια σημαντικά παιχνίδια μέσα σε μια εβδομάδα για τη Super League και το κύπελλο.

Είναι δεδομένο πάντως ότι κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας ο Μιλοβάνοβιτς με τον Ντε Μπαρτόλο και τον Πογιέτ θα έχουν μια ακόμα μεταγραφική σύσκεψη, με τους δύο πρώτους πάντως να συνεχίζουν τις επαφές τους με σκοπό να βρουν τους κατάλληλους για να ενισχύσουν το ρόστερ της Ένωσης. Επειδή όμως ακόμα κι ο ίδιος ο Πογιέτ έχει πολύ σημαντικές επαφές στο εξωτερικό, θα έχουν άμεση συνεργασία με μοναδικό σκοπό τις όσο το δυνατόν πιο επιτυχημένες προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Στόχος τους πάντως, όπως σας ενημέρωσε και χθες το enwsi.gr είναι να φέρουν παίκτες υψηλού επιπέδου με προοπτική παραμονής και την επόμενη σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X