Δοκίμασε ρόλους, ανεβαίνει ο Μαλίκ

Δοκίμασε ρόλους, ανεβαίνει ο Μαλίκ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αντίπαλος ήταν χαμηλής δυναμικότητας – η αρχική πρόθεση ήταν η ΑΕΚ να βρει μια ομάδα Α1 για να αντιμετωπίσει, αλλά δεν κατέστη δυνατό – αλλά η δουλειά έγινε. Ο Γιούρι Ζντοβτς μπόρεσε μέσω του φιλικού με τον Δούκα να διατηρήσει τους παίκτες του σε ετοιμότητα, αλλά παράλληλα να δοκιμάσει σχήματα και ρόλους. Είναι χαρακτηριστικό, πως με εξαίρεση τον Λουκά (προληπτικά εκτός λόγω ενοχλήσεων στο πόδι) και τον Κούπερ, οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» μοιράστηκαν τον χρόνο συμμετοχής στο φιλικό.
Στα σημαντικά του αγώνα, η ολική επαναφορά του Μαλίκ Χέρστον. Ο Αμερικανός σταρ της «Βασίλισσας» επέστρεψε από τον τραυματισμό του και έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση. Ηταν η πρώτη φορά που ο Μαλίκ πήρε ρόλο από τον Ζντοβτς, καθώς δεν είχε προλάβει να αγωνιστεί στη Ρόδο, ενώ έλειψε και από αρκετές προπονήσεις. Τα σουτ του Χέρστον ήταν εξαιρετικά, έσφυζε από διάθεση και έδειξε πανέτοιμος.
Πολύ θετικά μηνύματα άφησε και ο Ντούσαν Σάκοτα. Ο αρχηγός ήταν κεφάτος, σκόραρε, διεκδίκησε ριμπάουντ και έδειξε πως θα έχει σημαντικό ρόλο στα πλάνα του Ζντοβτς. Αλλωστε, ο Σλοβένος τεχνικός έδειξε από τη Ρόδο ακόμα πως προτίθεται να χρησιμοποιήσει τον Ντούσκο και ως 3άρι στα επόμενα παιχνίδια, καθώς πρόκειται για τον παίκτη με το πλέον αξιόπιστο σουτ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X