Ξεκαθαρίζει για αποχωρήσεις και δανεισμούς

Ξεκαθαρίζει για αποχωρήσεις και δανεισμούς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ σήμερα το μεσημέρι (16:00) επιστρέφουν στα Σπάτα για προπονήσεις μετά την άδεια για τα Χριστούγεννα, ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία για το δύσκολο εκτός έδρας ματς σε μία εβδομάδα στα Χανιά με τον Πλατανιά.

Ωστόσο, η νέα εβδομάδα αναμένεται να έχει εξελίξεις και στον τομέα των αποχωρήσεων και των δανεισμών και έτσι πολλοί δεν αποκλείεται να είναι εκτός στην πρεμιέρα του β’ γύρου.

Στην ΑΕΚ έχουν θέσει τον Μακόλεϊ Κρισάντους στο περιθώριο και αναμένεται να βρεθεί η χρυσή τομή για να μείνει ελεύθερος ο Νιγηριανός σέντερ φορ. Ετσι, θα… ανοίξει και η θέση στην επίθεση για τον παίκτη που θέλει ο Γκας Πογιέτ στην γραμμή κρούσης.

Το άλλο σημαντικό ζήτημα της ΑΕΚ έχει να κάνει με τον Δημήτρη Ανάκογλου. Έμεινε στην Γ’ εθνική έχοντας καλύτερες προτάσεις, βοήθησε στις δύο ανόδους αλλά φέτος δεν βρίσκει χώρο στην ομάδα και έχει να παίξει από την Τούμπα. Ο Πογιέτ δεν υπολογίζει, τον αφήνει συνεχώς εκτός αποστολής και ο νεαρός αναζητά ομάδα να παίξει. Το πρώτο σενάριο με τις πρώτες πιθανότητες έχει να κάνει με δανεισμό του για να πάρει παιχνίδια και να γυρίσει το καλοκαίρι πάλι στην ομάδα. Το δεύτερο έχει να κάνει με ελευθερία του, με την ΑΕΚ όμως να μην θέλει να τον αποδεσμεύσει. Σε κάθε περίπτωση και σε κάθε σενάριο… παραμονεύει ο Ατρόμητος. Και μέσα στην εβδομάδα όλα θα ξεκαθαρίσουν.

Ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος δεδομένα θα φύγει δανεικός, καθώς δεν έχει πάρει ούτε δευτερόλεπτο στην Ενωση από τον Αύγουστο σε επίσημο ματς. Συζητά με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ υπάρχουν ακόμη 2-3 ομάδες από Super League και πάντα παίζει το… σενάριο της Κέρκυρας στην Football League.

Ο Δημήτρης Γροντής με δεδομένο ότι τελειώνει το συμβόλαιο του θα μείνει ελεύθερος για να βρει και αυτός μία ομάδα να παίξει, κάτι που ισχύει και για τον Σταύρο Πεταυράκη που αναμένεται να πάρει και αυτός ελευθέρας από την ΑΕΚ για να συνεχίσει την καριέρα του. Δανεικός, τέλος, δεν αποκλείεται να πάει και ο Αμπλαγιέ Φαγιέ που παραμένει στο ρόστερ αλλά δεν ικανοποιεί με την εικόνα του και το πιθανότερο είναι να αποχωρήσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X