Άγιος... Φερνάντο Σάντος

Άγιος... Φερνάντο Σάντος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξέ ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ, Φερνάντο Σάντος, δίνοντας δώρα στα παιδιά του νοσοκομείο του Κασκαΐς στο Εστορίλ. Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός δήλωσε στην επίσκεψη του, πως όλοι πρέπει να δείχνουμε ανθρωπιά σε ανθρώπους που τις ημέρες που άλλοι γιορτάζουν, αυτοί τις περνούν στα νοσοκομεία και ζήτησε για δώρο Χριστουγέννων, υγεία, αγάπη και ευτυχία για όλους.

«Προσπαθώ όσο μπορώ να είμαι κοντά στα παιδιά του νοσοκομείου και άλλες φορές στη διάρκεια του χρόνου. Είναι υποχρέωση όλων μας να δείχνουμε ανθρωπιά και συμπαράσταση. Καταλαβαίνω και τους γονείς που αναγκάζονται να περνούν όχι αυτές τις ημέρες μόνο, αλλά γενικότερα, στο νοσοκομείο βλέποντας το παιδί τους να υποφέρει. Όλα τα παιδιά λατρεύουν το ποδόσφαιρο και χάρηκαν πολύ. Είναι μια διέξοδος. Χαίρομαι που έπαιξα τον ρόλο του Άγιου Βασίλη. Δεν ζητώ δώρα. Το μοναδικό πράγμα που ζητώ από τον Ιησού είναι υγεία, αγάπη και ευτυχία για όλους»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X