«Τελειώνει» με τον Σιμόες

Η Ιντερ και ο Σιμόες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμα και εντός του Σαββατοκύριακου αναμένεται να κλείσει για την ΑΕΚ το ζήτημα της πρόωρης ανανέωσης της συνεργασίας με τον Αντρέ Σιμόες. Όπως είχατε ενημερωθεί, πρόθεση της Ενωσης εδώ και καιρό ήταν να ανταμείψει με καλύτερο συμβόλαιο τον Πορτογάλο μέσο και παράλληλα να επεκτείνει τη συνεργασία μαζί του, η οποία ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2017. Ο Σιμόες κάνει σούπερ χρονιά, έχει δείξει πόσο πολύτιμος είναι και είναι κοινή απόφαση όλων πως πρέπει να «δεθεί» για την ομάδα στη συνέχεια.
Η υπόθεση ανανέωσης ήταν να κλείσει με το ταξίδι του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στην Ιβηρική την περασμένη εβδομάδα. Ωστόσο, από τη στιγμή που η επίσκεψη του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ ματαιώθηκε, η συνεννόηση έχει γίνει ώστε να έρθει στην Αθήνα ο εκπρόσωπος του Σιμόες. Κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες μπορεί να γίνει ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο, ώστε να πέσουν οι υπογραφές, καθώς το πλαίσιο συνεργασίας έχει σχεδόν συμφωνηθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X