Ορθια η «Βασίλισσα» με σούπερ Λουκά

Να αγιάσει δεν μπορεί η ΑΕΚ με τα απανωτά χτυπήματα. Μια το θέμα με τους τραυματισμούς, τις αλλαγές παικτών, το ζήτημα με τον Σάκοτα, το πρόβλημα με τον Ντούσαν. Και τώρα, ξανά θέμα μεταγραφής του Μαυροκεφαλίδη στη Μακάμπι. Τα σενάρια που επανήλθαν δεν έχουν φτάσει καν στο Νέο Ηράκλειο και τα γραφεία της ΚΑΕ και βρίσκονται μόνο σε μανατζερικό επίπεδο. Αλλά ακόμα και αν φτάσουν, θα βρουν κλειστή την πόρτα. Γιατί πολύ απλά, για την ΑΕΚ δεν τίθεται κανένα θέμα πώλησης του Λουκά.
Ο Μαυροκεφαλίδης είναι ο ηγέτης, το αστέρι, το σημείο αναφοράς αυτής της ομάδας και γύρω του η ΑΕΚ χτίζει την ομάδα του μέλλοντος. Ο Λουκάς βρήκε στην ΑΕΚ όχι μόνο οικονομική κάλυψη και ασφάλεια, αλλά και πρωταγωνιστικό ρόλο. Κόντρα στη σπέκουλα περί έλλειψης συστημάτων, η αλήθεια είναι πως ο Σάκοτα είχε 46 διαφορετικούς τρόπους επίθεσης της ομάδας για να αξιοποιείται ο Λουκάς. Και το αποτέλεσμα είναι ορατό, με τον Μαυροκεφαλίδη να κάνει όργια.
Για τη «Βασίλισσα» θέμα πώλησης του Μαυροκεφαλίδη δεν τίθεται. Ακόμα και αν ο παίκτης ζητήσει να φύγει – κάτι που δεν προκύπτει από πουθενά – δεν φαίνεται πως μπορεί να υπάρξει σοβαρή συζήτηση. Η ΑΕΚ θέλει να πρωταγωνιστήσει από φέτος, έχει πολύ υψηλούς στόχους στο πρωτάθλημα και η παρουσία του Λουκά είναι κομβική για να φτάσει η ομάδα σε αυτούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X