Στα χέρια του Σάκοτα η απόφαση

Μαύρη επέτειος για τον Σάκοτα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την καλύτερη δυνατή λύση για την ομάδα, αλλά και το πρόσωπο του Ντράγκαν Σάκοτα, αναζητούν στην ΑΕΚ. Όπως σας ενημέρωσε το enwsi.gr, το πιθανότερο σενάριο αφορά την αλλαγή ρόλου του «Σάλε» και την αναβάθμιση του σε γενικό διευθυντή της «Βασίλισσας». Πλάνο που έτσι και αλλιώς θα έμπαινε σε εφαρμογή από το καλοκαίρι, αλλά φαίνεται πως υπό το βάρος των εξελίξεων θα μπει έξι μήνες νωρίτερα.
Ο Ντράγκαν Σάκοτα είναι κανονικά παρών στην προπόνηση της ΑΕΚ. Βέβαια, λόγω ίωσης που αντιμετωπίζει παρακολουθεί από απόσταση, ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος για παίκτες ενόψει και της αναμέτρησης με το Ρέθυμνο. Το κλίμα είναι θετικό και ο Σάκοτα είναι πολύ ήρεμος για το μέλλον, έπειτα από τις αλλεπάλληλες ειλικρινείς κουβέντες με τον Αγγελόπουλο, χθες το βράδυ και το απόγευμα.
Απόψε αναμένεται να υπάρξει νέο, πιθανότατα τελικό ραντεβού των δύο ανδρών. Ως πιθανότερη εξέλιξη παραμένει στο κάδρο να αναβαθμιστεί ο Σάκοτα στο πόστο του γενικού διευθυντή της ΚΑΕ. Πρώτος προπονητής για την ΑΕΚ θα είναι ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, μέχρι να ληφθεί οριστική απόφαση για τον επόμενο κόουτς της ομάδας, με τον Σάκοτα να έχει καθοριστικό ρόλο σε αυτό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X