"Θάνατος σου, η ζωή μου το ματς με τον ΠΑΟΚ"

Εικόνες από το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Tέσσερις ημέρες μετά την μεταξύ τους «μονομαχία» για την 12η αγωνιστική της Handball Premier που δεν έβγαλε νικητή , οι δύο «δικέφαλοι» συναντιούνται ξανά στο ντέρμπι της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών, αυτή την φορά στο κλειστό του Βύρωνα με φόντο την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού. Ο αριστερός ίντερ της ΑΕΚ Παναγιώτης Νικολαϊδης εκτιμά ότι ο ομάδα με στήριξη του κόσμου θα καταφέρει να πάρει τη νίκη, σ΄ένα ματς που η νίκη είναι μονόδρομος.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Είναι ένα ματς, θάνατος σου η ζωή μου. Μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο μέσα στην έδρα μας. Περιμένουμε την στήριξη του κόσμου σε αυτόν τον κρίσιμο αγώνα. Αν δείξουμε το ίδιο πάθος και την ίδια ενέργεια που είχαμε το Σάββατο, θα είμαστε νικητές. Σίγουρα κάθε χρόνο για την ΑΕΚ και το πρωτάθλημα και το κύπελλο είναι κίνητρο. Είχαμε βρεθεί σε κακή συγκυρία, αλλά ήταν η ευκαιρία μας στα ματς με Πανελλήνιο και ΠΑΟΚ να κάνουμε μία νέα αρχή».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X