Στο μικροσκόπιο οι 13 «κιτρινόμαυροι» που έπαιξαν με Πανιώνιο

Στο μικροσκόπιο οι 13 «κιτρινόμαυροι» που έπαιξαν με Πανιώνιο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr οι 13 «κιτρινόμαυροι» που έπαιξαν στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο ματς της Νέας Σμύρνης

Αλάιν Μπαρόχα: Ο Βενεζουελάνος τερματοφύλακας στο δεύτερο ημίχρονο κάνει δυο εντυπωσιακές αποκρούσεις και κρατάει όρθια την ΑΕΚ. Και στο γκολ του Πανιωνίου δεν φέρει ευθύνη καθώς το σουτ είναι “άπιαστο”.

Ροντρίγκο Γκάλο: Σε κακό απόγευμα ο Βραζιλιάνος ακραίος μπακ. Μπορεί να ξεκίνησε καλά καλύπτοντας σωστά την πλευρά του, όμως στη συνέχεια έκανε πολλά λάθη και είχε πολλά προβλήματα στα αντασταλτικά του καθήκοντα.

Θέσαρ Άρθο: Κάτω του μετρίου η εμφάνιση του Ισπανού στόπερ. Είχε πολύ αργές αντιδράσεις, όπως στην φάση που του στοίχισε την αποβολή του. Ενώ έκανε και πολλές επιπόλαιες ενέργειες με την μπάλα στα πόδια.

Δημήτρης Κολοβέτσιος: Έδωσε πολλές μάχες και προσπάθησε να κλείσει τρύπες και κενά. Το πάλευε για να διορθώσει τα πολλά λάθη που γινόντουσαν. Και μέσα στον χαμό έκανε και αυτός κάποια. Αλλά έδωσε πολλές μάχες.

Ντίντακ Βιλά: Κακό παιχνίδι και από τον Ισπανό ακραίο μπακ. Έχασε επιπόλαια την μπάλα στην φάση του γκολ του Πανιωνίου, ενώ γενικώς είχε και αυτός πολλά ζητήματα στα αμυντικά του καθήκοντα και στις θέσεις που έπαιρνε.

Αντρέ Σιμόες: Από τους καλύτερους παίκτες της ΑΕΚ. Ορισμένες στιγμές μέσα στο ματς, φαινόταν σαν να παίζει μόνος του, απέναντι σ’ όλους τους μέσους και τους επιθετικούς του Πανιωνίου. Πολλά χιλιόμετρα και πολλή δουλειά από τον Πορτογάλο.

Γιάκομπ Γιόχανσον: Δεν ούτε και ο Σουηδός στη μέρα του. Παρόλο που έχει ξεκινήσει καλά και έχει κερδίσει και το πέναλτι που δεν δίνεται. Όσο περνά η ώρα χάνει τον ρυθμό του, τα πατήματα του και δεν βοηθάει σχεδόν σε κανέναν τομέα. Στην φάση του γκολ του Πανιωνίου, αφήνει τον Μπουμάλ να περάσει από μπροστά του.

Πέτρος Μάνταλος: Έκανε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, χωρίς να του βγει καμία από τις πρωτοβουλίες και μ’ εύκολα λάθη. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε την απόδοση του, πήρε κάποιες πρωτοβουλίες, αλλά και πάλι δεν ήταν ο γνωστός Μάνταλος.

Έλντερ Μπαρμπόσα: Πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ, μετά από όμορφη προσωπική ενέργεια. Γενικώς είχε πολύ κέφι στο παιχνίδι του και έβγαλε πολλή δουλειά στην μεσοεπιθετική γραμμή της ΑΕΚ. “Θυσιάστηκε” όταν αποβλήθηκε ο Άρθο, ίσως λανθασμένα.

Ράφικ Τζεμπούρ: Έβγαλε πολλή ενέργεια μέσα στο ματς ο Αλγερινός επιθετικός. Έδωσε πολλές μάχες με τους αμυντικούς του Πανιωνίου, ενώ προσπάθησε να βοηθήσει ακόμα και στο ανασταλτικό κομμάτι. Δούλεψε πολύ και γύριζε ακόμα και στη σέντρα για να πάρει την μπάλα.

Χρήστος Αραβίδης: Δεν ήταν ούτε ο διεθνής επιθετικός στο καλό του απόγευμα. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε να βοηθήσει σχεδόν καθόλου. Στο δεύτερο και όταν πήγε πιο κοντά στον Τζεμπούρ, φάνηκε περισσότερο.

Βασίλης Λαμπρόπουλος: Μπήκε προκειμένου να αποκατασταθούν οι ισορροπίες στην τετράδα της άμυνας, όταν αποβλήθηκε ο Άρθο. Προσπάθησε πολύ, έδωσε πολλές μάχες και είχε θετική παρουσία. Στην φάση των καθυστερήσεων, δεν κάνει και κάτι τρομερό πάνω στον αντίπαλο.

Άρης Σοϊλέδης: Τον έβαλε ο Πογέτ ως αριστερό χαφ, προκειμένου να βοηθήσει περισσότερο αμυντικά τον Ντίντακ. Και στο λίγο διάστημα που αγωνίστηκε, το κατάφερε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X