Να του "χαλάσει" τα στατιστικά

Να του "χαλάσει" τα στατιστικά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό την Κυριακή για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η «Βασίλισσα» θα έχει απέναντί της την πιο αποτελεσματική άμυνα, αλλά και την πιο παραγωγική επίθεση της Basket League.

Ο Ολυμπιακός πετυχαίνει 87,6 πόντους ανά αγώνα, ενώ δέχεται 63,3. Την ίδια ώρα, η ΑΕΚ σκοράρει 76,1 πόντους και έχει παθητικό 67,1. Οι «ερυθρόλευκοι» στην μοναδική αναμέτρηση που έμειναν κάτω από τους 70 πόντους, ηττήθηκαν. Πρόκειται για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό όπου οι «πράσινοι» επικράτησαν με 73-69.

Αμυντικά, η πιο δύσκολη βραδιά για τον Ολυμπιακό ήταν το 87-87 με τον ΠΑΟΚ. Ο αγώνας κρίθηκε στην παράταση και ο Ολυμπιακός νίκησε στην Πυλαία με 104-99.

Η καλύτερη συγκομιδή του Ολυμπιακού τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά σημειώθηκε με το Λαύριο και το… ιστορικό για την κατηγορία 108-39. Στην 2η και την 4η περίοδο, οι Πειραιώτες δέχτηκαν από 6 πόντους και έφτασαν τη διαφορά στους 69!

Η ΑΕΚ για να είναι ανταγωνιστική θα πρέπει να βελτιώσει την εικόνα της άμυνάς της και ταυτόχρονα να βρει λύσεις στην επίθεση, όχι μόνο από τον Μαυροκεφαλίδη, αλλά να παρουσιάσει ποικιλία από την περιφέρεια, κάτι που ενδεχομένως να προσφέρουν οι… νέοι Κούπερ, Άρμστεντ και ο Σάκοτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X