Ο Μπακάκης βάζει ...δύσκολα στον Πογέτ

Στα Σπάτα ο Μπακάκης (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μιχάλης Μπακάκης έμοιαζε με …θηρίο στο κλουβί όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που συμμετείχε κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας, περίμενε πως και πως να πάρει την ευκαιρία του από τον Γκουστάβο Πογέτ για να επανέλθει σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Αυτό συνέβη προχθές κόντρα στην Ελευσίνα και η αλήθεια είναι ότι κατάφερε να συνδυάσει την επιστροφή του με μια πολύ καλή εμφάνιση. Είδαμε ξανά τις κούρσες του από τη δεξιά πλευρά, τη συμμετοχή του τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού της ομάδας και γενικά ένα μέρος από τις αδιαμφισβήτητες ικανότητές του.

Ο Έλληνας διεθνής έβαλε …δύσκολα στον Πογέτ και συγχρόνως του δημιούργησε έναν επιπλέον ευχάριστο πονοκέφαλο για το δεξί άκρο της άμυνας. Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ότι έδειξε στον Ουρουγουανό τεχνικό πως κάθε μέρα που περνάει ο ανταγωνισμός στη συγκεκριμένη θέση θα γίνεται όλο και εντονότερος κι απ’ αυτόν μόνο κέρδος μπορεί να έχει η ΑΕΚ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X