Από τον Ντιέγκο και τον «Αραβα» μέχρι τον Αντετοκούνμπο: Ολοι διαβάζουν enwsi.gr

Από τον Ντιέγκο και τον «Αραβα» μέχρι τον Αντετοκούνμπο: Ολοι διαβάζουν enwsi.gr

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολη η επικαιρότητα της ΑΕΚ βρίσκεται εδώ, στο enwsi.gr. Για όλα τα τμήματα της Ενωσης και για ότι αφορά την «κιτρινόμαυρη» επικαιρότητα είναι εδώ, στο enwsi.gr.

Για τον λόγο αυτό όλοι εντός και εκτός ΑΕΚ διαβάζουν enwsi.gr για να μαθαίνουν έγκυρα και έγκαιρα τα νέα, βλέπουν τα βίντεο, παρακολουθούν LIVE τα παιχνίδια και ακούν τις WEB RADIO μεταδόσεις και διαβάζουν τα blog των αθλητών του δικεφάλου. Είπαμε, όλα είναι εδώ…

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Ντιέγκο Μπουονανότε που μέσω του Twitter διαβάζει enwsi.gr, ο Χρήστος Αραβίδης επίσης, ενώ ακόμη και νέα για τον Νάτσο Σκόκο και την επικείμενη μεταγραφή του στην Ρίβερ Πλέιτ διαβάζονται στην Αργεντινή.

elafi3

κατάλογος1 κατάλογος2

Αλλά το enwsi.gr έχει περάσει και στον μαγικό κόσμο του μπάσκετ των ΗΠΑ. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο που βρισκόταν στην μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ, από την Αμερική και το NBDL όπου αγωνίζεται διαβάζει enwsi.gr μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

κατάλογος

Για να διαβάζετε τα νέα της ΑΕΚ πρώτοι στο Facebook πατήστε ΕΔΩ

Για να διαβάζετε τα νέα της ΑΕΚ πρώτοι στο Twitter πατήστε ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X