Ακόμα τον ...ψάχνουν

Ακόμα τον ...ψάχνουν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κλάση του Αργεντινού επιθετικού είναι δεδομένη, αλλά η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα προσπαθεί και πάλι να βρει τα πατήματά του, με σκοπό να πείσει τον Πογέτ ότι αξίζει να βρίσκεται στην ενδεκάδα της ΑΕΚ. Απέναντι στον Πανελευσινιακό ο Μπουονανότε σίγουρα δεν έκανε το καλύτερο παιχνίδι του με τη φανέλα της Ένωσης, αλλά είχε συγκεκριμένες εμπνεύσεις που ανάγκασαν τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι βρέθηκαν στις εξέδρες, να σηκωθούν όρθιοι για να τον χειροκροτήσουν.

Ειδικά η κίνηση που πραγματοποιεί στο πρώτο προσωπικό του γκολ είναι …μαγική. Περνάει όποιον βρίσκει μπροστά του σε πολύ μικρό χώρο και πλασάρει ιδανικά στη γωνία, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να δείχνει αδύναμος να αντιδράσει. Το δεύτερο γκολ που πέτυχε λίγο πριν το φινάλε ήταν απλώς το κερασάκι στην …τούρτα, με τον Αργεντινό να αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο με ένα τεράστιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του. Τη χρειαζόταν την καλή εμφάνιση και τα γκολ. Η ψυχολογία του ανέβηκε στα ύψη και το σημαντικό δεν είναι τόσο ότι σκόραρε, όσο το γεγονός ότι για τρίτο διαδοχικό ματς βρέθηκε στο αρχικό σχήμα και έδειξε ότι παιχνίδι με παιχνίδι αποκτά ρυθμό και βγάζει στο γήπεδο το πλούσιο ταλέντο του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X