"Έτσι πράττουν οι μεγάλες ομάδες"

"Έτσι πράττουν οι μεγάλες ομάδες"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την προηγούμενη εβδομάδα το enwsi.gr σας αποκάλυψε ότι η ΑΕΚ δέχθηκε επίσημη πρόταση ύψους 2 εκ. ευρώ από ευρωπαϊκή ομάδα για τον Αντρέ Σιμόες, αλλά οι διοικούντες τον Δικέφαλο δεν τη συζήτησαν καν. Αντίθετα δεν έκρυψαν την απόφασή τους να ανανεώσουν πρόωρα το συμβόλαιο του Πορτογάλου μέσου. Μέσω της δημοσκόπησης του enwsi.gr σας ζητήσαμε να κρίνετε τη συγκεκριμένη απόφαση των ανθρώπων της ομάδας και με βάση τις ψήφους σας, δείξατε ότι κατά ένα μεγάλο ποσοστό σας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το 77% απ’ όσους συμμετείχαν στην “Ενωσίτικη Κάλπη” ψήφισαν ότι η ΑΕΚ μόνο με τέτοιες κινήσεις θα δημιουργήσει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει. Υπήρχε κι ένα ποσοστό της τάξεως του 15% που στήριξε την άποψη ότι κάθε περίπτωση πώλησης παίκτη πρέπει να εξετάζεται διαφορετικά, ενώ μόλις 7% ψηφίσατε ότι η Ένωση δεν έπραξε σωστά με την περίπτωση Σιμόες, αφού κάθε παίκτης έχει την τιμή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X