Νέος ΥΠΑΠΕΝ ο Σκουρλέτης

Το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη στο ΥΠΕΚΑ ακόμα μία συνάντηση των τεχνικών υπηρεσιών του Υπουργείου, της ΑΕΚ και του δήμου με βασικό στην ατζέντα το νέο γήπεδο. Αν και η συνάντηση θα γίνει σε επίπεδο μηχανικών – την ΑΕΚ θα εκπροσωπήσει ο πρότζεκτ μάνατζερ του έργου, Δημήτρης Ανδριόπουλος με συνεργάτες του – υπάρχουν κάποιες παράμετροι με ξεχωριστή σημασία.
Στην ΑΕΚ περιμένουν να διαπιστώσουν τις προθέσεις του Πάνου Σκουρλέτη. Εδώ και μέρες ελπίζουν πως ο Σκουρλέτης δεν θα βαδίσει στα βήματα του προκατόχου του, Παναγιώτη Λαφαζάνη και δεν θα κωλυσιεργήσει τη διαδικασία. Για τη σημερινή συνάντηση, θεωρείται πως το καλύτερο θα είναι να μην παραστεί, δεδομένου πως είναι μία συνάντηση που αφορά μηχανικούς και τεχνικές λεπτομέρειες.
Αν ο Σκουρλέτης παραστεί ενδεχομένως αυτό ερμηνευθεί ως πρόθεση του Υπουργείου να στηρίξει τις απόψεις του δήμου, ο οποίος είναι ο μοναδικός που εκφράζει όλο αυτό το διάστημα αντιρρήσεις. Κανονικά, θα πρέπει να αφεθεί αυτή η συζήτηση, εάν κι εφόσον μπορεί να καταλήξει κάπου, να διεξαχθεί μεταξύ τεχνικών υπηρεσιών και να μην υπάρχει υπουργικό πατρονάρισμα. Αλλά όλα θα φανούν στην πράξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X