Ένας ...άλλος Πογιέτ

Πογιέτ: "Βελτίωση με την μπάλα στα πόδια"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκας Πογιέτ έζησε το μάτς σχεδόν όπως και τα δύο προηγούμενα. Συνεχώς όρθιος, με πολύ έντονες αντιδράσεις, αλλά και περισσότερο άγχος, αφού μετά από τις προηγούμενες ανεπιτυχείς προσπάθειες ήθελε να πανηγυρίσει για πρώτη φορά με τη νέα του ομάδα. Απολύτως λογικό και το ξέσπασμά του στο φινάλε. Εκτός από το γεγονός ότι έτρεξε μαζί με τους ποδοσφαιριστές προς τον κόσμο για να χαρίσει απλόχερα το πιο “ζεστό” του χειροκρότημα, έδειχνε να μην …κρατιέται για να επιστρέψει στα αποδυτήρια, δίνοντας συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες του.

Είχε όμως κι ένα παράπονο, το οποίο μέσα στο υπέροχο συναίσθημα της επιτυχίας, θέλησε να το μοιραστεί με τους συνεργάτες του: “Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οπισθοχώρησαν οι παίκτες μετά το δεύτερο γκολ. Δεν υπήρχε κανένας λόγος. Τους το φώναζα κι όμως μείναμε πίσω”, ήταν κατά κάποιο τρόπο η απορία του για την αντίδραση των ποδοσφαιριστών του. Ακόμα όμως και το γεγονός αυτό δεν ήταν δυνατόν (τουλάχιστον εκείνη τη στιγμή) να μετριάσει τη χαρά του. Έκανε “χάι φάιβ” με όσους βρίσκονταν μπροστά του, γελούσε, έκανε πλάκα και περίμενε υπομονετικά τον Μπουονανότε να ολοκληρώσει τη live συνέντευξή του στη Nova, προκειμένου να τον ακολουθήσει ο διερμηνέας της ομάδας, Παναγιώτης Αναστασόπουλος, στη συνέντευξη τύπου.

Κατά την αποχώρησή του μάλιστα από το γήπεδο, παρά το γεγονός ότι τον περίμεναν για ώρα όλοι μέσα στο πούλμαν, δεν χάλασε το χατήρι στους φίλους της ΑΕΚ που βρέθηκαν υπομονετικά λίγα μετρα πιο μακριά για να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί του. Όχι μόνο φωτογραφήθηκε με όλους όσοι του το ζήτησαν, αλλά έδωσε και …οδηγίες σε έναν νεαρό φίλαθλο της ομάδας που είχε ξεχάσει να ρυθμίσει το φλας στο κινητό του. Γενικά ήταν πολύ ανεβασμένος ψυχολογικά, όχι τόσο για το γεγονός ότι η ΑΕΚ νίκησε τον Πανθρακικό, όσο επειδή ένιωσε ανακούφιση για τον τρόπο που ήρθε αυτή η νίκη, βάζοντας κι ο ίδιος το …χεράκι του.

Η αποστολή μάλιστα συνέχισε να περιμένει υπομονετικά στο πούλμαν, αλλά ο Πογιέτ είχε όρεξη να αστειευθεί ακόμα και με το τιμ των φροντιστών που είχε ήδη επιβιβασθεί στο δικό του “βανάκι” πριν πάρει τον δρόμο της επιστροφής. Καθώς ο Ουρουγουανός περνούσε από εκεί, χτύπησε δυνατά το τζάμι για να τους …τρομάξει, κάνοντάς τους πλάκα πριν επιβιβασθεί κι αυτός στο πούλμαν κι αναχωρήσει για το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X