"Καινούργια" ΑΕΚ μόνο για "διπλό" με Πανθρακικό (19.30 LIVE enwsi.gr)

Τα γκολ της ΑΕΚ επί του Ηρακλή (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ βγαίνει από την διακοπή του πρωταθλήματος και στην Κομοτηνή απέναντι στον Πανθρακικό (19.30 live enwsi.gr) θέλει να κάνει μια καινούργια αρχή. Προέρχεται έτσι κι αλλιώς από δυο στραβά αποτελέσματα, ενώ ο Γκας Πογιέτ ψάχνει την πρώτη του νίκη. Άλλωστε ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει ξεκαθαρίσει πως από το σημερινό παιχνίδι θα αρχίσει να φαίνεται η δική του ΑΕΚ.

Μάλιστα ο Πογιέτ σκοπεύει να παρατάξει την ομάδα σήμερα στην Κομοτηνή με διαφορετικό σύστημα, διαφορετικούς ρόλους σε παίκτες, ακόμα και νέο πρόσωπο (Άρθο). Ο Ουρουγουανός τεχνικός θα προσανατολίζεται σ’ ένα 4-3-3. Με τον Σιμόες σε ρόλο κόφτη στην μεσαία γραμμή και τους Μάνταλο και Γιόχανσον να παίρνουν τις θέσεις των εσωτερικών χαφ. Ο Μπουονανότε και ο Μπαρμπόσα θα είναι τα δυο εξτρέμ, με δυνατότητα για ελεύθερια κινήσεων από τα άκρα μέχρι και τον άξονα, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται (πιθανότατα) ο Αραβίδης. Για πρώτη φορά σε επίσημο ματς θα ξεκινήσει ο Άρθο ως παρτενέρ του Κολοβέτσιου στο κέντρο της άμυνας, με τον Σοϊλέδη και τον Γκάλο στα δυο άκρα και τον Μπαρόχα σταθερό κάτω από τα δοκάρια. Χρόνο συμμετοχής θα πάρει σίγουρα μέσα στο ματς και ο Τζεμπούρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X