«Δύσκολο να μπαίνεις σε αυτήν την ΑΕΚ»

Εικόνες από το Κηφισιά – ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Μαυροειδής εκπροσώπησε τους παίκτες της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα στο Ζηρίνειο, όπου η «Ένωση» κέρδισε με 78-54 την Κηφισιά.

Ο 30χρονος σέντερ της ΑΕΚ, αρχικά υπογράμμισε ότι η ομάδα του, πρέπει να ελέγχει από την αρχή όλα τα παιχνίδια: «Ξέραμε ότι η Κηφισιά είναι πολύ επικίνδυνη και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Κυρίως λόγω των συνεχόμενων ταξιδιών, δεν έχουμε χρόνο να δουλέψουμε όπως πρέπει για όλα τα παιχνίδια. Υπάρχει και κούραση. Σήμερα το ελέγξαμε από νωρίς και πρέπει να το κάνουμε αυτό σε όλα τα παιχνίδια».

Εν συνεχεία, κλήθηκε να μιλήσει για το πόσο δύσκολο είναι, να προσαρμοστεί άμεσα στα δεδομένα της μετακίνησης του από την Κηφισιά στην ΑΕΚ: «Είναι δύσκολο να μπαίνεις σε μια άλλη ομάδα που παίζει Ευρώπη. Εξαρτάται καθαρά από τον παίκτη. Η ομάδα συνεχώς βελτιώνεται. Γίνονται προσθήκες. Πρέπει κάθε στιγμή να είσαι συγκεντρωμένος και να μην μένεις πίσω, για να μην σε αφήσει πίσω η ομάδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X