Κόλπο γκρόσο με τον σούπερ Κούπερ

"Eίμαστε σε καλό δρόμο για να κερδίσουμε ξανά την ΑΕΚ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμα μια τεράστια μεταγραφή ετοιμάζεται να ολοκληρώσει για την ΑΕΚ ο Μάκης Αγγελόπουλος. Απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν πως η «Βασίλισσα» ετοιμάζεται να κάνει το κόλπο γκρόσο με την προσθήκη ενός εκ των σπουδαιότερων πλέι μέικερ που αγωνίζονται στην ευρωπαϊκή ήπειρο, τον Ντι Τζέι Κούπερ. Ενας παίκτης που ήδη έχει βγάλει μάτια με τη φανέλα της Κράσνι, κάνει όργια στο ρωσικό πρωτάθλημα και είναι μακράν ο καλύτερος «άσος» στο Euro cup.
Η απόκτηση του αναμένεται να οριστικοποιηθεί ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο, καθώς απομένουν συμφωνίες μόνο λεπτομέρειες με την Κράσνι, που δεν θεωρούνται ικανές να επηρεάσουν τη συμφωνία. Ο Αγγελόπουλος ήθελε τον παίκτη και δεν δίστασε να καταβάλει ακόμα και χρήματα προς την Κράσνι, για να γίνει η μεταγραφή. Η ΑΕΚ τα έχει βρει σε όλα με τον Κούπερ, που εξ αρχής είχε εκφράσει τη διακαή επιθυμία να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα» και να γίνει μέλος της ομάδας.
Η μετακίνηση του Κούπερ μόνο εύκολη δεν ήταν και θύμισε τα μεταγραφικά «ντέρμπι» που έγιναν στις υποθέσεις του Μωραϊτη και του Ατιτς. Για τον 25χρονο θαυματουργό πλέι μέικερ ενδιαφέρονταν οι μισές ομάδες της Ευρωλίγκας, ενώ αξιόπιστες πληροφορίες ανέφεραν πως για τον Κούπερ μπήκε στο κόλπο και ο Παναθηναϊκός. Ωστόσο, η ΑΕΚ κατάφερε να τον πείσει και η μεταγραφή είναι σχεδόν τελειωμένη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X