Προ των πυλών ο Κούπερ

Πάλι στην παράταση η Κράσνι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέα δεδομένα δημιουργούνται τις τελευταίες ώρες για τη «Βασίλισσα» στο μεταγραφικό μέτωπο. Η ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ντι Τζέι Κούπερ, καθώς έχουν ξεπεραστεί οι περισσότερες από τις δυσκολίες που υπήρχαν και ο Αμερικανός είναι εξαιρετικά πιθανό να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα». Ο Κούπερ πρέπει να θεωρείται πως βρίσκεται προ των «κιτρινόμαυρων» πυλών και η επιστροφή του Μάκη Αγγελόπουλου από επαγγελματικό ταξίδι εκτός Ελλάδας, θα προκαλέσει εξελίξεις.
Η άφιξη του Κούπερ φαίνεται πως θα σημάνει και το άδοξο τέλος στη συνεργασία με τον Αρμστεντ, ουσιαστικά πριν καν αρχίσει. Ο Αμερικανός είναι τραυματίας, το πρόβλημα εκτιμήθηκε ως πιο σοβαρό από την αρχική πρόβλεψη και αυτή τη στιγμή κυριαρχεί η άποψη να μη δηλωθεί καν και να λυθεί η συνεργασία. Ετσι και αλλιώς, ο Αρμστεντ δεν συμμετέχει στο σημερινό ματς με την Κηφισιά και φαίνεται πως θα αποχαιρετήσει.
Κομβικός παράγοντας για τις εξελίξεις αποτελεί η επιθυμία του Κούπερ να έρθει στην ΑΕΚ. Ο Αμερικανός έχει ενημερωθεί από πρώτο χέρι για τις εξαιρετικές συνθήκες που υπάρχουν στην Ενωση, θέλει να έρθει στην Ελλάδα και να έχει ρόλο πρωταγωνιστή και στη «Βασίλισσα» είναι πεπεισμένοι πως με έναν παίκτη που συνδυάζει οργανωτικά αστείρευτο ταλέντο και εκτελεστική δεινότητα, εκτινάσσεται η δυναμική της ομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X