Ζει με τα προβλήματά της και τα ξεπερνά

Ζει με τα προβλήματά της και τα ξεπερνά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως όλα δείχνουν ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης θα αγωνιστεί στην Κηφισιά έστω και με προστατευτική μάσκα. Είναι πολύ σημαντική η παρουσία του γιατί αναμφίβολα η αναμέτρηση κρύβει παγίδες και ο αντίπαλος δεν θα πρέπει να υποτιμηθεί.

Η Κηφισιά μπορεί να έχασε τον Μαυροειδή -που έκανε τη διαφορά- ωστόσο ενισχύθηκε άμεσα με τον Γλυνιαδάκη και παραμένει ανταγωνιστική. Το ζήτημα για την ΑΕΚ είναι πως πρέπει να συνεχίσει να ζει με τα προβλήματά της και να τα ξεπερνά. Φέτος πρέπει να είναι μάξιμουμ δύο οι αγώνες που η ΑΕΚ είχε πλήρη σύνθεση! Το ιατρικό δελτίο δεν είναι ποτέ άδειο και είναι αλήθεια πως προκύπτουν τραυματισμοί από ατυχίες, αλλά και ασθένειες.

Σκωληκοειδίτιδα ο Κατσίβελης, βαριά ίωση ο Σάκοτα αφού ανάρρωσε από τραύμα στη γάμπα, κάταγμα σε δάχτυλο του ποδιού ο Κάρτερ, δύο τραυματισμούς ο Μιλόσεβιτς, άλλους δύο ο Σαρικόπουλος. Προβλήματα προέκυψαν και για τους πιτσιρικάδες που ως τώρα βοηθούν στις προπονήσεις. 15 μέρες έμεινε εκτός ο Μωραΐτης, 40 ο Τσαλμπούρης!

Η ΑΕΚ ωστόσο πρέπει να είναι έτοιμη για όλα τα ενδεχόμενα. Να είναι ανταγωνιστική όποιος κι αν απουσιάζει. Ο τραυματισμός του Μαυροκεφαλίδη δεν ήταν όσο σοβαρός φάνηκε στην αρχή, αλλά ίσως να μην καταφέρει να αγωνιστεί τα συνηθισμένα 32-35 λεπτά. Θα εξαρτηθεί από τον οργανισμό του. Αν ο «Λου» μείνει στον πάγκο για αρκετή ώρα, θα είναι η πρώτη φορά που η ΑΕΚ θα κληθεί να αγωνιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς τον ηγέτη της, κι αυτό θα είναι ένα σημαντικό τεστ για την ομάδα και τη λειτουργία της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X