Πόρτο Vs Φερνάντο Σάντος

Έξαλλος ο Σάντος με την ΕΠΟ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παράπονα εκφράζει η Πόρτο, στο επίσημο περιοδικό της, «Dragões Diário», προς τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, για την προφύλαξη παικτών της Μπενφίκα και της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας εν αντιθέσει με αυτούς της Πόρτο. Στο χτεσινό φιλικό με το Λουξεμβούργο, αγωνίστηκαν τρεις παίχτες της Πόρτο (Αντρέ Αντρέ, Ρούμπεν Νέβες, Ντανίλο Περέιρα), ενώ από την Σπόρτινγκ δύο (Γουίλιαμ, Ζοάο Μάριο) και ένας από την την Μπενφίκα (Γκονζάλο Γουέδες).

Αναφέρει χαρατηριστικά : «Με τους παίκτες της μεσαίας γραμμής της Πόρτο να είναι βασικοί, παραδόξως ο Ρούμπεν Νέβες κλήθηκε αφότου ο Ζοάο Μοουτίνιο τραυματίστηκε. Η Πορτογαλία νίκησε 2-0 και το πρώτο γκολ μπήκε από τον Αντρέ Αντρέ».

Η κριτική του περιοδικού των «Δράκων» για τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό της ΑΕΚ δεν σταματάει εκεί. Για το θέμα Ρονάλντο σημειώνεται χαρακτηριστικά:

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αυτοκαλείται κι επιλέγει παιχνίδια στα οποία παίζει για την εθνική και τώρα ο Φερνάντο Σάντος αποφάσισε να φυλάξει ποδοσφαιριστές της Μπενφίκα και της Σπόρτινγκ και να “σπαταλήσει” αυτούς της Πόρτο. Προς γνώση του ομοσπονδιακού τεχνικού αφήνουμε το πρόγραμμα της Πόρτο για τις επόμενες αγωνιστικές. Το Σάββατο 21/11 με την Αγκρένσε, Τετάρτη 24 με την Ντίναμο Κιέβου, Σάββατο 28 με την Τοντέλα, στις 2 Δεκεμβρίου με την Ουνιάο ντε Μαδέιρα, στις 5 με την Πάσος Φερέιρα και στις 9 με την Τσέλσι. Κάτι που σημαίνει έξι ματς σε 19 ημέρες. Εάν ο κύριος ομοσπονδιακός τεχνικός γνωρίζει κάποια άλλη πορτογαλική ομάδα με περισσότερα ματς και περισσότερη ανάγκη για προφύλαξη, παρακαλούμε να μας την πει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X