Ο ...γνωστός Τζεμπούρ την ανεβάζει επίπεδο

Ο ...γνωστός Τζεμπούρ την ανεβάζει επίπεδο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Πρώτα απ’ όλα πρέπει να το κάνει για τον εαυτό του. Για να ανεβάσει την ψυχολογία του, αλλά και για να δείξει σε όλους ότι είναι αποφασισμένος να πραγματοποιήσει μια νέα αρχή, δικαιώνοντας παράλληλα κι όσους άσκησαν βέτο το καλοκαίρι για να τον ξαναδούν στα κιτρινόμαυρα. Ο Ράφικ Τζεμπούρ είναι και πάλι εδώ και όπως λένε μάλιστα όσοι παρακολουθούν καθημερινά τις προπονήσεις, είναι πιο ορεξάτος από ποτέ.
Να σας πω την αλήθεια πιστεύω πολύ στις ικανότητές του. Πάντα πίστευα. Από την πρώτη του θητεία στην ομάδα. Ακόμα και το καλοκαίρι, όταν δεν του έβγαιναν στον αγωνιστικό χώρο πολλά απ’ όσα ήθελε να κάνει, ήμουν πεπεισμένος ότι με τον καιρό θα “λυθεί” και θα δείξει το πραγματικό του αγωνιστικό πρόσωπο. Ο τραυματισμός του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος δεν του το επέτρεψε, αλλά νομίζω ότι η στιγμή έχει φτάσει και είναι στο χέρι του τόσο να πάρει τη δική του “ρεβάνς”, όσο και να βοηθήσει την ΑΕΚ, η οποία στήριξε πολλά πάνω του και προς το παρόν δεν έχει πάρει τίποτα. Φυσικά όλα αυτά αποδεικνύονται μέσα στο γήπεδο και όχι στα λόγια.
Ο Τζεμπούρ έχει πλέον την ευκαιρία να ξαναφτιάξει το όνομά του και να ανεβάσει την ποδοσφαιρική του μετοχή. Να πείσει ακόμα και όσους το προηγούμενο καλοκαίρι δεν ικανοποιήθηκαν όταν άκουσαν ότι επιστρέφει στην ομάδα. Όχι επειδή δεν τον πίστευαν ως παίκτη, αλλά λόγω του περάσματος που έκανε από το λιμάνι. Στο χέρι του είναι. Μαζί με Αραβίδη, Μάνταλο, Μπουονανότε, Βάργκας, Πλατέλλα και Μπαρμπόσα μπορούν να πετύχουν πολλά στην επιθετική γραμμή της ομάδας και να δώσουν τις λύσεις που αναζητά ο Πογιέτ.
Η ΑΕΚ έχει ανάγκη τον …γνωστό Τζεμπούρ. Αυτόν που την τελευταία δεκαετία (με ελάχιστες εξαιρέσεις) έχει πείσει για την ποδοσφαιρική του ποιότητα και έχει αποδείξει ότι μπορεί να ανεβάσει επίπεδο μια ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X