Προσθέτει σοφία στο παιχνίδι της

Προσθέτει σοφία στο παιχνίδι της
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάλκολμ Άρμστεντ έρχεται στην ΑΕΚ για να γίνει ο βασικός πλέι μέικερ. Μια κλασική περίπτωση πόιντ γκαρντ, που κοντρολάρει καλύτερα τον ρυθμό του παιχνιδιού από τον συμπαθή και βελτιωμένο Κρις Γουόρεν, ενώ ταυτόχρονα έχει ποικιλία στο επιθετικό κομμάτι, απειλώντας με καλά ποσοστά από απόσταση, αλλά και με διεισδύσεις.

Ο 26χρονος από την Αλαμπάμα θα συμβάλει ώστε η ΑΕΚ να αποκτήσει περισσότερη σοφία στον τρόπο παιχνιδιού της. Λιγότερα λάθη στην κυκλοφορία και την κατοχή της μπάλας, μεγαλύτερη αξιοπιστία στην τροφοδότηση των ψηλών και ακόμη μία ποιοτική επιλογή όταν η ομάδα χρειάζεται μεγάλα σουτ.

Σε 4 αγώνες στο Eurocup με τη φανέλα της Σάρατοφ, ο Άρμστεντ έχει μέσο όρο 13 πόντους, 3 ριμπάουντ και 4,5 ασίστ. Έχει σουτάρει 6/6 βολές (100%), 8/20 δίποντα (40%) και 10/18 τρίποντα (55,6%). Η πιο προβληματική του εμφάνιση φέτος προέκυψε στην ήττα από την Λοκομοτίβ Κουμπάν (79-70), όπου είχε 5 πόντους και 8 ασίστ σε 31 λεπτά, αλλά με άσχημα ποσοστά (3/4 β. – 1/4 δ. – 0/6 τρ.). Η καλύτερη παρουσία του ήταν στην ήττα από τη Χίμκι (87-84), όπου σε 33 λεπτά πέτυχε 29 πόντους, μοίρασε 9 ασίστ και κατέβασε 6 ριμπάουντ (4/4 β. – 8/11 δ. – 3/5 τρ.).

Η ΑΕΚ κάλυψε το κενό στη θέση «1» με έναν παίκτη που παρακολουθεί εδώ και έναν χρόνο, αλλά προς το παρόν (και λόγω της συμμετοχής του με τη Σάρατοφ στο Eurocup) θα μπορεί να τον χρησιμοποιήσει μόνο στην Ελλάδα. Αν όλα πάνε καλά και η «Βασίλισσα» περάσει στους «32» τότε ο Άρμστεντ θα είναι διαθέσιμος και για την Ευρώπη, σε αυτή την περίπτωση βέβαια θα «κοπεί» ο Ανοσίκε, καθώς οι Αμερικάνοι στο ρόστερ πρέπει να είναι μάξιμουμ τέσσερις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X