Το θέλει για πάνω από έναν λόγους

Δευτέρα πρωί ξανά ραντεβού
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όταν την προηγούμενη εβδομάδα έγινε γνωστό ότι η ΑΕΚ δεν θα κοντραριστεί με κάποιον ισχυρό αντίπαλο σε φιλική αναμέτρηση, αλλά με την ομάδα νέων, για να τσεκάρει ο Πογιέτ την κατάσταση των παικτών του, πολλοί βιάστηκαν να πουν ότι στα ματς αυτά δε βγαίνουν ασφαλή συμπεράσματα. Κι όμως, ο Ουρουγουανός τεχνικός όχι απλώς αποφάσισε για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα να κοντραριστούν οι ποδοσφαιριστές του με την Κ20, αλλά ενημέρωσε τους υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος ότι αυτό το φιλικό θέλει να γίνεται κάθε εβδομάδα, εννοείται όταν το επιτρέπουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Ο λόγος που πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση δεν είναι ένας. Καταρχάς θεωρεί πολύ σημαντικό το γεγονός να βλέπει απ’ τους παίκτες του να δείχνουν την ίδια σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχία, είτε παίζουν σε ένα ντέρμπι, είτε σε φιλικό παιχνίδι με την ομάδα νέων. Ο επαγγελματίας άλλωστε οφείλει να αντιμετωπίζει κάθε αναμέτρηση με την ίδια σοβαρότητα. Επίσης θεωρείται μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δίνει χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίζονται στον αγώνα πρωταθλήματος που είτε προηγήθηκε, είτε ακολουθεί. Με τον τρόπο αυτό τους κρατάει σε ρυθμό για να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που τους χρειαστεί.

Ένας επιπλέον λόγος είναι το γεγονός ότι οι παίκτες που επιστρέφουν από τραυματισμό, παίρνουν σιγά – σιγά χρόνο συμμετοχής και επανέρχονται όσο το δυνατόν πιο ομαλά στη δράση, χωρίς να χρειαστεί να κοντραριστούν με ποδοσφαιριστές αντιπάλου ομάδας. Φυσικά για τον Ουρουγουανό τεχνικό είναι πολύ σημαντικό να βλέπει ο ίδιος την εξέλιξη και των νεαρών παικτών της Κ20 κι έτσι με το συγκεκριμένο ματς, έχει τη δυνατότητα να κρίνει ποιοι ανεβαίνουν και αξίζουν την ευκαιρία να προβιβασθούν στην επαγγλεματική ομάδα. Για όλους τους παραπάνω λόγους το σημερινό φιλικό (14:00) που θα γίνει στα Σπάτα έχει τη δική του ξεχωριστή σημασία για τον Γκουστάβο Πογιέτ και τους συνεργάτες του.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X