Νέο φιλικό αύριο με την Κ20 του Στέλιου Μανωλά

Προετοιμασία ΑΕΚ: 8η ημέρα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το enwsi.gr ήδη σας έχει ενημερώσει για την πρόθεση του Γκουστάβο Πογιέτ να καθιερώσει το φιλικό με την ομάδα νέων, έτσι ώστε με τον τρόπο αυτό να δίνει τη δυνατότητα σε παίκτες που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής (ή και παίκτες που προέρχοντι από τραυματισμό) να μένουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Την ίδια στιγμή βέβαια ο Ουρουγουανός τεχνικός επιθυμεί να βλέπει και την εξέλιξη των νεαρών σε ηλικία παικτών της ομάδας του Στέλιου Μανωλά.

Στο πλαίσιο αυτό και περισσότερο για να κρατήσει όλους τους παίκτες του σε ρυθμούς αγώνα, αύριο στις 14:30 θα γίνει στα Σπάτα ένα ακόμα φιλικό ματς μεταξύ της επαγγελματικής ομάδας της ΑΕΚ και την Κ20. Η διαφορά με το παιχνίδι που έγινε την προηγούμενη Τετάρτη είναι ότι αύριο δε θα χωριστούν σε δύο γκρουπ οι ποδοσφαιριστές της επαγγελματικής ομάδας με τους μεν να κάνουν προπόνηση και τους δε να παίζουν στον αγώνα. Όλοι μαζί θα δώσουν ραντεβού το μεσημέρι στα Σπάτα για να αγωνιστούν στο οικογενειακό φιλικό, το οποίο θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X