Σταθερά σε ανοδική πορεία

Σταθερά σε ανοδική πορεία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντράγκαν Σάκοτα επιδιώκει να παίρνει το 100% από τον κάθε παίκτη του. Αυτό είναι το ιδανικό για κάθε προπονητή, για κάθε ομάδα και η ΑΕΚ βαδίζει προς αυτή την κατεύθυνση, ειδικά από τους παίκτες που είναι βασικά στελέχη. Ο Μαλίκ Χέρστον και ο Μαρκ Κάρτερ τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχουν δείξει πόσο μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα με τις εμφανίσεις τους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Χέρστον από πέρυσι κλήθηκε να ηγηθεί της ΑΕΚ και είναι απαραίτητος για το “οικοδόμημα” του Σάκοτα. Με τη Νεπτούνας βοήθησε στην καθοδήγηση της ομάδας. Δεν σκόραρε πολύ, είχε 8 πόντους, αλλά μοίρασε 5 ασίστ και κατέβασε 4 ριμπάουντ σε 32 λεπτά.

Εναντίον του Απόλλωνα έμεινε για μεγάλο διάστημα στον πάγκο, λόγω της καταπόνησης κατά την επιστροφή από τη Λιθουανία. Μαζί με τον Κάρτερ ωστόσο, έβγαλαν ενέργεια στο ξεκίνημα του β’ μέρους, βοήθησαν στην άμυνα και έδωσαν ώθηση στην ΑΕΚ. Ο Χέρστον είχε 12 πόντους σε 21 λεπτά, με 4/4 δίποντα και 4/5 βολές. Πήρε και πάλι 4 αμυντικά ριμπάουντ, ενώ κέρδισε 4 φάουλ.

Ο Κάρτερ είναι σταθερή αξία και παίκτης του προπονητή. Είτε αγωνιστεί για 25 λεπτά είτε για 15, θα δώσει στην ομάδα αυτά που ζητά ο κόουτς. Στην Κλαϊπέντα είχε 11 πόντους σε 22 λεπτά με 5/6 σουτ. Με τον Απόλλωνα έκανε τη διαφορά στο αμυντικό κομμάτι, ενώ έδωσε λύσεις και στην επίθεση. 11 πόντοι σε 18 λεπτά, με 5 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα. Είναι φανερό πλέον πως σταδιακά η ΑΕΚ παίρνει αυτό που θέλει από τους Αμερικάνους της και το μόνο σίγουρο είναι πως έπεται (καλύτερη) συνέχεια.

ÊÁÑÔÅÑ ÁÅÊ - ÁÐÏËËÙÍ ÐÁÔÑÙÍ CARTER  AEK - APOLON PATRON (BASKET LEAGUE 2015-2016)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X