Πρωτάθλημα θα πάρουμε, όλους θα τους τρελάνουμε!

Πρωτάθλημα θα πάρουμε, όλους θα τους τρελάνουμε!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την έκτη διαδοχική νίκη της πέτυχε η ΑΕΚ στην Basket League, αυτή τη φορά κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών με σκορ 84-78. Η “Βασίλισσα” του ελληνικού μπάσκετ συνεχίζει στους ξέφρενους ρυυμούς της και μοιάζει ασταμάτηση στο πρωτάθλημα. Παρά το γεγονός ότι οι Πατρινοί είχαν σε εκπληκτική μέρα τον Βεργίνη και τον Αθανασούλα, ο Δικέφαλος είχε πλουραλισμό στην επίθεση και κατάφερε να κατακτήσει ένα ακόμα ροζ φύλλο αγώνα. Στο τέταρτο δεκάλεπτο η ΑΕΚ αύξανε τη διαφορά στο σκορ και φαινόταν ότι θα έπαιρνε μια άνετη νίκη, αλλά τα συνεχόμενα τρίποντα των φιλοξενούμενων τους έφεραν μόλις έναν πόντο πίσω από την Ένωση 4:35 πριν το φινάλε.

Η “Βασίλισσα” όμως έδειξε ψυχραιμία και κατάφερε να εκμεταλλευθεί τις επιθέσεις της, προσθέτοντας δύο ακόμα βαθμούς στο ενεργητικό της. Πολύ σημαντική φάση, 1:16 πριν το τέλος, όταν ο Καλαμπόκης με τρίποντο έδωσε προβάδισμα έξι πόντων στην ομάδα του, τη στιγμή που ο Απόλλων πίεζε για την ανατροπή.

Κορυφαίοι για την ΑΕΚ ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης με 16 πόντους και πολύ θετική παρουσία στα τελευταία κρίσιμα λεπτά του αγώνα. Ο Μέϊερ με 20 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης. Ο Καλαμπόκης πέτυχε 12, όσους και ο Χέρστον, ενώ ο Κάρτερ τελείωσε το ματς με 11 πόντους και πολύ καλή παρουσία στο α’ ημίχρονο.

Στο πρώτο δεκάλεπτο η ΑΕΚ είχε κακές επιλογές στην άμυνα, με αποτέλεσμα ο Απόλλων να βρεθεί μπροστά στο σκορ με 21-18. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι από το πρώτο καλάθι στο παιχνίδι η Ένωση δεν κατάφερε να ξαναπεράσει μπροστά στο σκορ μέχρι τα μέσα του β’ δεκαλέπτου όταν με τρίποντο του Κάρτερ πήρε κεφάλι με 26-23. Ο Αμερικανός ήταν ο κορυφαίος σε απόδοση παίκτης της Βασίλισσας στο α’ ημίχρονο με 8 πόντους και 3 κλεψίματα, ενώ από την πλευρά των φιλοξενούμενων, εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Βεργίνης με 14 πόντους.

Η ΑΕΚ μπήκε εντυπωσιακά στο γ’ δεκάλεπτο και άνοιξε το σκορ με σερί 7-0, αλλά συνεχόμενα λάθη των παικτών της έδωσαν την ευκαιρία στον Απόλλωνα να πλησιάσει με συνεχόμενα τρίποντα.

Τα δεκάλεπτα: 18-21, 45-43, 65-59,84-78

Δείτε ΕΔΩ πως μετέδωσε LIVE την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Πατρών το enwsi.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X