Η «Κιβωτός του Κόσμου» στο ΟΑΚΑ

Πρώτη προπόνηση για την ΑΕΚ στο κλειστό του ΟΑΚΑ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΚΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωσή της γνωστοποιεί ότι στο αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πατρών για την 6η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ, θα φιλοξενηθούν παιδιά από την «Κιβωτό του Κόσμου». Αναλυτικά στην ανακοίνωση σημειώνεται:

“Η διοίκηση της ΑΕΚ δείχνει ξανά το κοινωνικό της πρόσωπο.

«Στο πλαίσιο αυτής της αυτονόητης δραστηριότητας, που για την ΑΕΚ αποτελεί αυτοσκοπό, στο Κλειστό του ΟΑΚΑ και στην αναμέτρηση της «Βασίλισσας» με τον Απόλλωνα Πάτρας, το Σάββατο (14/11, 19:00) θα φιλοξενηθούν παιδιά από την «Κιβωτό του Κόσμου».

Παράλληλα, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας, ότι στη Θύρα VIP και στη Θύρα 3 του Κλειστού θα έχουν τοποθετηθεί κερματοδέκτες για τις ανάγκες του Οργανισμού, ο οποίος δραστηριοποιείται στη μέριμνα παιδιών, που ζούσαν σε συνθήκες παραμέλησης και εγκατάλειψης, δίχως ιατρική φροντίδα.

Η «Κιβωτός του Κόσμου» ιδρύθηκε το 1998 από τον πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου, ο οποίος και είχε την επιθυμία για τη δημιουργία μιας φωλιάς στοργής και φροντίδας (www.kivotostoukosmou.org)

Η διοίκηση της ΑΕΚ υπενθυμίζει, ότι στους εντός έδρας αγώνες της ΑΕΚ λειτουργεί «Παιδική Εξέδρα». Οι υπεύθυνοι Ακαδημιών ή σχολείων, που επιθυμούν να δώσουν το «παρών» αθλητές ή μαθητές τους στις αναμετρήσεις της «Βασίλισσας» μπορούν να επικοινωνούν με τον Γρηγόρη Χρόνη (τηλ. 6938-751625)».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X