Ένα "δεκάρι" βγάζει, δυο βάζει

Ένα "δεκάρι" βγάζει, δυο βάζει
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι ενδείξεις πως ο Γκας Πογιέτ σκοπεύει να προχωρήσει σε αλλαγές στο σχήμα της ΑΕΚ, είναι πλέον ισχυρότατες. Ο Ουρουγουανός στο χθεσινό φιλικό με την Κ20 φανέρωσε κάποια από τα πλάνα του. Και η αλήθεια είναι πως ο Πογιέτ δείχνει να προσανατολιζεται σε δοκιμές αλλαγές στο παιχνίδι της ομάδας. Από δυο αμυντικά χαφ που είχε το σχήμα μέχρι τώρα, πλέον πηγαίνει μόνο σ’ έναν “κόφτη”. Αλλά υπάρχει και μια ακόμα… προσθαφαίρεση. Είτε ο Πογιέτ μονιμοποιήσει το 4-3-3 που δοκίμασε στο φιλικό, είτε επιλέξει να πάει στο 4-1-4-1 που έπαιζε στη Σάντερλαντ, το δεδομένο είναι πως “καταργείται” από την ενδεκάδα ο ρόλος του επιτελικού μέσου που υπήρχε μέχρι τώρα. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως το σχήμα χάνει κάτι από την δημιουργικότητα στο παιχνίδι. Το ακριβώς αντίθετο.

Στο μοντέλο που έχει ο Πογιέτ στο μυαλό του, αντί για ένας επιτελικός μέσος, υπάρχουν δυο. Ίσως και παραπάνω. Από τους εσωτερικούς χαφ που έχουν μεγάλο ρόλο στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού, μέχρι τα εξτρέμ που έχουν έναν πιο ελεύθερο ρόλο. Και φυσικά είτε στο 4-3-3 που δούλεψε χθες ο Πογιέτ, είτε στο 4-1-4-1, υπάρχει η δυνατότητα να χωρέσουν στην ίδια ενδεκάδα και ο Μπουονανότε και ο Μάνταλος, χωρίς να κινδυνεύει η ισορροπία του συστήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X