Διόρθωσε το λάθος και έβαλε βάσεις πρόκρισης

Τα highlights του Νεπτούνας – ΑΕΚ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πέρασε από τη Λιθουανία και διόρθωσε ένα λάθος που είχε στιγματίσει την ιστορία της για κάτι παραπάνω από 10 χρόνια. Από τον Μάρτιο του 2005 η “Βασίλισσα” δεν είχε νίκη εκτός έδρας, όμως απέναντι στη Νεπτούνας έφτασε στο επιθυμητό αποτέλεσμα και ολοκλήρωσε ιδανικά τον πρώτο γύρο του Eurocup.

Πέντε αγώνες με απολογισμό τριών νικών και δύο ηττών για την ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα. Δεύτερη θέση, με τη Γαλατασαράι να κυριαρχεί στον όμιλο και να… βοηθά πολύ την ΑΕΚ με τη νίκη της επί της Νίζνι. Οι Ρώσοι μαζί με Χάποελ και Νεπτούνας έχουν ρεκόρ 2-3, αφήνοντας τελευταία τη μαχητική Κράσνι (1-4) που ως τώρα έχει “πληγώσει” μόνο την ΑΕΚ.

Ήταν απαραίτητη η εκτός έδρας νίκη για την Ένωση, καθώς ο όμιλος είναι αμφίρροπος και η αποτελεσματικότητα μόνο εντός έδρας δεν είναι αρκετή. Να τονίσουμε πως ο δεύτερος γύρος θα είναι δυσκολότερος, καθώς τα ταξίδια είναι περισσότερα, ενώ ταυτόχρονα έρχονται και τα ντέρμπι στην Ελλάδα με Άρη και Ολυμπιακό ανάμεσα στα ευρωπαϊκά ματς.

Η ΑΕΚ θα πάει στις 18 Νοεμβρίου στην έδρα της Κράσνι και εκεί πρέπει να ισορροπήσει την κατάσταση. Να πάρει τη ρεβάνς από  τους Ρώσους και να γίνει φαβορί. Μια ακόμη νίκη στα ανατολικά της Ευρώπης θα της επιτρέψει να… απογειώσει τις πιθανότητές πρόκρισης.

Θα ακολουθήσει ο αγώνας εντός με τη Γαλατά (που θα είναι καλό να συνεχίσει να νικά τους ανταγωνιστές της ΑΕΚ), τα δύο διαδοχικά εκτός σε Νόβγκοροντ και Ιερουσαλήμ και στις 16 Δεκεμβρίου η ολοκλήρωση των ομίλων με τη Νεπτούνας στο ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ έχει δύο αγώνες στην έδρα της και τρεις εκτός. Γι’ αυτό ήταν πολύ σημαντική η νίκη της Τετάρτης, που αναμφίβολα πολλοί δεν περίμεναν. Οι παίκτες του Σάκοτα όμως τα κατάφεραν και έβαλαν την ομάδα σε τροχιά πρόκρισης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X