Η ώρα της κρίσης

«Νίκη, νίκη, νίκη»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ώρα της κρίσης έφτασε για ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ με λίγο, ή ακόμα και καθόλου χρόνο συμμετοχής ως τώρα. Η σημερινή φιλική αναμέτρηση της Ένωσης με την Κ20 αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Πογιέτ, ώστε να τσεκάρει την αγωνιστική κατάσταση παικτών που προέρχονται από τραυματισμό, κάποιων άλλων που έχουν χάσει τη θέση τους στην ομάδα το τελευταίο χρονικό διάστημα και αυτών που από την αρχή της σεζόν δεν έχουν πάρει την παραμικρή ευκαιρία.

Από ένα φιλικό ματς και μάλιστα κόντρα στην ομάδα νέων, ενδεχομένως να μη μπορούν να βγουν τα πιο ασφαλή συμπεράσματα, αλλά από τη στιγμή που ο Ουρουγουανός τεχνικός επέλεξε αυτό τον αντίπαλο, όσοι αγωνιστούν καλούνται να του αποδείξουν εμπράκτως ότι κακώς δεν είχαν τη θέση που θα ήθελαν μέχρι τώρα στην ομάδα.

Είναι σαφές ότι ο Παγιέτ έχει αποφασίσει να επαναξιολογήσει το ρόστερ, έτσι ώστε να γνωρίζει απόλυτα τι μπορεί να περιμένει στη συνέχεια της σεζόν και φυσικά για να είναι σε θέση να κάνει τις προτάσεις του που θα αφορούν στη μεταγραφική ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού τον προοσεχή ιανουάριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X