Οι ισχυροί και οι…τρομεροί

Παίρνεις την…κούπα και πας ταμείο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα πράγματα είναι απλά. Όταν βλέπεις μπάλα, ξέρεις και να προβλέπεις σωστά. Ειδάλλως, κλαίει η μάνα του Πελέ. Ετσι συνέβη και χθες. Η μπαλαδόφατσα Καπίρης, ξετρύπωσε τα γκολ στην Αμερική και στο παγκοσμίου φήμης MLS και μαντέψτε: πληρώθηκε, έστω και στις καθυστερήσεις. Ο γίγας Καζαντζόγλου ήταν μαζί με τον Ντε Ρόσι στην εξέδρα και πανηγύριζε τον θρίαμβο επί των πουλιών της Ρώμης. Είχαμε βέβαια και τους τρομερούς αναλυτές. Ο ένας δεν πείθεται από τη Σεβίλλη και εισέπραξε βασιλικό τρίμπαλο, ο άλλος πιστεύει πως θα μπει στο γήπεδο ο Ρας και ο Νταγκλίς για να νικήσει η Λίβερπουλ και ο άλλος (ο γνωστός) είδε τις ομάδες κουρασμένες και κακές επιθετικά. Ας μην του πει κανείς πως μπήκαν τέσσερα γκολ στο παιχνίδι. Η Δευτέρα είναι μια δύσκολη μέρα, αλλά θα τη βρει και πάλι η πάπια τη λίμνη και η Interwetten τον δρόμο για το ταμείο.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 (2,35)
Ματς ζωής ή θανάτου στο Αγρίνιο, με έντονη τοπικιστική αντιπαράθεση. Ο Παναιτωλικός παίζει την επιβίωση του, ο Ματζουράκης προσπαθεί να τον κάνει ομάδα και τα Γιάννινα δεν θα αντέξουν.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ Χ2 (2.00)
Συνεχίζω να παίζω ματς μεγάλων προπονητών. Μετά τον Δέλλα και τον Κλοπ, πάω κόντρα στον μεγάλο Σούλη. Πολλές απουσίες ο Βόλος, έρχεται από ήττες, ευκαιρία για ένα καλό Χ2.

MAΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ: ΣΤ. ΠΑΟΥΛΙ – ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ 1 (2,10)
Γερμανικά δε μιλάω, αλλά ένας φίλος που τα μιλάει άπταιστα (καθηγητής είναι ο άνθρωπος, δηλαδή τι άλλο να σας πω για να σας πείσω;) μου είπε ότι πρόκειται για εξαιρετική “ασάρα” στο ματς της Στ. Πάουλ με τη Φορτούνα. Θα δικαιωθεί (κι εμείς μαζί του); Ή θα μας ρίξει πιο κάτω στη βαθμολογία;

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ: ΚΡΟΤΟΝΕ – ΑΒΕΛΙΝΟ Χ (2,80)
Θα πρότεινα τον άσο της Πάουλι αλλά κατρακυλά συνεχώς, έχει στον πάγκο τον Λίνεν και το πρότεινε και ο Μανώλης. Μείγμα φωτιά. Γι αυτό και θα προτιμήσω την κλασική ιταλική ισοπαλία της Δευτέρας.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (1,90)
Τρομερή ρέντα χτες με το Ντάλας – Σιάτλ να είναι 0-0 στο 84′, αλλά να γίνεται over στο 91′ (2-1). Συνεχίζουμε με δύο ομάδες, οι οποίες μαζί με τον Ολυμπιακό είναι οι μοναδικές που σκοράρουν σε κάθε αγώνα του πρωταθλήματος. Αυτό πιθανότατα θα συμβεί και τώρα. 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΚΑΠΙΡΗΣ 32,05
2. ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ 24,1
3. ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ 18,12
4. ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ 17,77
5. ΤΣΙΛΗΣ 9,6

• Ολοι ξεκίνησαν με κάβα δέκα πόντων. Ποντάρουν μία μονάδα την ημέρα, προστίθεται το κέρδος ή αφαιρείται σε περίπτωση αποτυχίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X