Δίλημμα... κορυφής

Δίλημμα... κορυφής
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Γκας Πογέτ παραδεχόταν μετά το ντέρμπι πως “θα ήταν όλα πολύ καλύτερα αν είχα έστω και έναν ακόμα διαθέσιμο σέντερ φορ”. Βλέπετε, ο Ουρουγουανός αναγκάστηκε να πάει στην Λεωφόρο μόνο με τον Κρισάντους και με γέμιζε απόγνωση όταν γυρνούσε προς τον πάγκο δεν έβλεπε επιλογή επιθετικού, προκειμένου να ενισχύσει την γραμμή κρούσης. Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Πογιέτ φαίνεται πως έχει δίλημμα για την επιλογή του παίκτη που θα πάρει την φανέλα του βασικού στην κορυφή της επίθεσης. Από την μια είναι ο Μακόλεϊ Κρισάντους που σκόραρε στην Ξάνθη και που πάλεψε στην Λεωφόρο και από την άλλη ο Χρήστος Αραβίδης που επέστρεψε μετά από τον τραυματισμό.

Στο πρώτο δίτερμα που έκανε την περασμένη Πέμπτη, ο “Μάκης” έδειχνε να έχει ένα προβάδισμα σε σχέση με τον Αράβα. Αλλά υπάρχει και σήμερα προπόνηση και ενδεχομένως ο Πογιέτ να μην έχει πάρει ακόμα την οριστική του απόφαση. Πάντως τουλάχιστον για το ματς με τον Αστέρα, στην… εξίσωση της απόφασης του Ουρουγουανού τεχνικού της ΑΕΚ για την θέση στην κορυφή της επίθεσης, δεν μπαίνει ο Ράφικ Τζεμπούρ. Έστω και αν ο Αλγερινός ήδη από την περασμένη Τρίτη, έχει επιστρέψει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X