Τρεις για να αποφασίσει

Τρεις για να αποφασίσει
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

“Θα ήταν πολύ όμορφο να έχουμε τουλάχιστον έναν επιθετικό στον πάγκο. Τουλάχιστον έναν”, έλεγε πριν λίγες μέρες ο Γκουστάβο Πογιέτ, στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό. Μερικά 24ωρα αργότερα ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει στη διάθεσή του, ετοιμοπόλεμους και τους τρεις επιθετικούς που υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Ράφικ Τζεμπούρ προπονήθηκε χθες για δεύτερη συνεχόμενη μέρα σε φουλ ρυθμούς και μάλιστα όσοι παρακολούθησαν την προπόνηση έλεγαν ότι ήταν συνεχώς στο …κόκκινο. Έμπαινε στις φάσεις χωρίς να φοβάται, ζητούσε μπάλα και γενικά έδειχνε ότι είναι απόλυτα έτοιμος για να φορέσει και πάλι την κιτρινόμαυρη φανέλα μετά τα τέλη Αυγούστου.

Ο Χρήστος Αραβίδης το ίδιο. Άφησε πίσω του το πρόβλημα στη γάμπα που τον ταλαιπώρησε την προηγούμενη εβδομάδα και του στέρησε τη συμμετοχή στο ντέρμπι της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Η μαχητικότητα που τον διακρίνει ήταν ένα στοιχείο που έκανε ξανά την εμφάνισή του, με τον διεθνή στράϊκερ να δείχνει στον Πογιέτ ότι είναι στη διάθεσή του για να επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα.

Ο Μακόλεϊ Κρισάντους απ’ την πλευρά του παραμένει ετοιμοπόλεμος και διαθέσιμος για να δώσει λύσεις, όποτε τον χρειαστεί η ομάδα. Στο ντέρμπι με τους “πράσινους” ναι μεν δεν σκόραρε, αλλά πάλεψε όσο μπορούσε για να καλύψει επάξια το κενό που υπήρχε στην επίθεση. Ήταν και παραμένει έτοιμος, ελπίζοντας ότι ο Ουρουγουανός θα του δώσει κι άλλη ευκαιρία.

Ο λόγος πλέον είναι στον Γκουστάβο Πογιέτ, ο οποίος από εκεί που κοίταζε στον πάγκο και δεν έβλεπε επιθετικό, τώρα έχει τρεις στη διάθεσή του για να διαλέξει τον καλύτερο ή μάλλον τον πιο έτοιμο για την ενδεκάδα και συγχρόνως οι δύο άλλοι στράϊκερ θα περιμένουν τη δική τους ευκαιρία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X