Κάρτερ: «Μετράνε διπλά οι εντός έδρας νίκες»

Τα "κλικ" από το Λαύριο - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μαρκ Κάρτερ σχολιάζει τον αγώνα με την Χάποελ (19:00), τη σημασία της νίκης και την εμφανή βελτίωση της ΑΕΚ.

Αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν και βρήκε το ρόλο του στο rotation της ΑΕΚ, ο Μαρκ Κάρτερ αρχίζει να… ανεβάζει στροφές, όπως και όλη η ομάδα.

Ο Αμερικανός μιλά για το κρίσιμο παιχνίδι με την πρωταθλήτρια Ισραήλ, την πρόοδο της ΑΕΚ και τα καθίσματα που θα ‘θελε να βλέπει συνεχώς γεμάτα.

Με δύο εκτός έδρας αγώνες να ακολουθούν και δύο ήττες ήδη στο παθητικό, πόσο σημαντική είναι για την ΑΕΚ η νίκη απέναντι στη Χάποελ:«Είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Θα μας βοηθήσει να βρεθούμε σε… τροχιά πρόκρισης για τα καλά. Είναι δυνατή ομάδα η Χάποελ, αλλά παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει οπωσδήποτε να την προστατεύσουμε. Ξέρουμε πόσο δύσκολος όμιλος είναι, ότι έχει επίπονα ταξίδια και γι’ αυτό κάθε νίκη στην έδρα μας μετρά διπλά. Ωστόσο, πρέπει να το βλέπουμε σαν ένα ακόμη παιχνίδι, να κάνουμε τη δουλειά μας και να το πάρουμε». 

Η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα μετρά συνεχόμενες νίκες, ενώ κόντρα στη Νίζνι απέδειξε πως μπορεί να… κοιτάξει και ομάδες που θεωρούνται μεγάλα φαβορί στον όμιλο: «Ολοι το βλέπουν πως βελτιωνόμαστε μέρα με την μέρα, γινόμαστε πιο αποτελεσματικοί και στις δύο πλευρές του παρκέ και είναι λογικό να χρειαζόμαστε χρόνο για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο. Το βασικό είναι δώσουμε συνέχεια σε αυτή τη βελτίωση, να κάνουμε ακόμη μία νίκη και στο παιχνίδι του Eurocup». 

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος ήταν ο πιο πρόσφατος… άτυχος της ΑΕΚ και ο Κάρτερ αναφέρθηκε στους συνεχείς τραυματισμούς, τους οποίους αρνείται να χρησιμοποιήσει ως δικαιολογία: «Eτσι είναι το μπάσκετ και γι’ αυτό κάθε ομάδα έχει τόσους πολλούς διαθέσιμους παίκτες. Είμαι σίγουρος πως όλοι οι συμπαίκτες μου είναι ικανοί να εκτελούν το ρόλο τους και παράλληλα να καλύπτουν εκείνους που λείπουν. Προφανώς είναι πολύ άσχημο να βλέπεις συνεχώς τους παίκτες της ομάδας να χτυπούν και να χάνουν αγώνες, αλλά εδώ είμαστε για να τα ξεπερνάμε όλα αυτά». 

Ο Αμερικανός στάθηκε και στην αξία που θα είχε η μαζική προσέλευση του κόσμου της ομάδας στο ΟΑΚΑ: «Είναι προφανές πως θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, μακάρι να ήταν όλες οι εξέδρες, όλοι οι θέσεις γεμάτες. Αυτό είναι το μπάσκετ, αυτός είναι ο σκοπός του. Να μπορούν να το απολαμβάνουν οι φίλαθλοι, παρέχοντας και την υποστήριξή τους στις ομάδες. Αυτό θέλουμε κι εμείς από τον κόσμο της ομάδας». 

Πηγή: sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X