Ο "Τρομοκράτης" παίρνει το "όπλο" του

Χωρίς ενημέρωση απουσίαζε ο Τζεμπούρ από την πρωινή προπόνηση στα Σπάτα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ράφικ Τζεμπούρ υποχρεώθηκε να μείνει καθηλωμένος για περίπου δυο μήνες μακριά από την αγωνιστική δράση. Η ΑΕΚ στερήθηκε ένα από τα βασικά της όπλα σ’ όλα τα επίσημα ματς και αναγκάστηκε να πάει την προηγούμενη Κυριακή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με μοναδικό σέντερ φορ τον Κρισάντους. Τώρα όμως ο “Τρομοκράτης” αρχίζει να φωνάζει “παρών” στο προσκλητήριο του Γκας Πογιέτ. Ο Τζεμπούρ έδειξε και στην χθεσινή προπόνηση, πως ετοιμάζεται να πάρει και πάλι το “όπλο” του. Έδειχνε καλά, ήταν κεφάτος και έπαιζε ξανά μετά από σχεδόν δέκα εβδομάδες μπάλα.

Πλέον είναι θέμα χρόνου να διεκδικήσει θέση ξανά στην γραμμή κρούσης της ομάδας. Ο Πογιέτ ήξερε ήδη τον Τζεμπούρ από την θητεία του στη Νότιγχαμ. Έτσι κι αλλιώς ο Ουρουγουανός επιθετικός χρειάζεται επιπλέον επιθετικά όπλα και το δήλωσε ανοικτά και μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Και ο Πογιέτ σκοπεύει να εκμεταλλευτεί το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, προκειμένου να δουλέψει (και) με τον Τζεμπούρ, για τον ενσωματώσει στο αγωνιστικό του πλάνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X