Να τα και τα 3άρια σε αποδόσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όταν προβλέπεις ένα ματς που η απόδοση υπερβαίνει το 3, τότε αναμφίβολα είσαι λίντερ στην κατηγορία σου. Το πάρτι του Νίκου Καπίρη στο στοιχηματικό πρωτάθλημα του enwsi.gr συνεχίζεται και η πρώτη θέση δικαιωματικά του ανήκει. Εντυπωσιακή η επαναφορά του Καπετανάκου και από εκεί και πέρα: κλάμα. Ο Βογιατζάκης πίστεψε τον Ατρόμητο του Γρηγορίου, οι πετεινοί του Καζαντζόγλου δεν λάλησαν, ο Τσίλης ψάχνει ακόμα το Χ στη Γαλλία. Απόψε όμως, έχει Τσάμπιονς Λιγκ και οι αποδόσεις της Interwetten με τις προτάσεις μας, αλλάζουν το κλίμα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 1 (1,80)
Καλή η Παρί, αλλά από το Μπερναμπέου δεν περνάει κανείς. Τη «Βασίλισσα» δεν τη βρίσκεις συχνά σε τέτοιες αποδόσεις και θα ποντάρω τη νίκη της

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ πρώτο γκολ Μάντσεστερ (1.50)
Οι Ρώσοι εκτός έδρας δεν τα πάνε καλά και η Γιουνάιτεντ έχει τη πίεση να κερδίσει για να μην πάθει… ζημιά. Δεν έχει καλή προϊστορία με Ρώσους, για αυτό δεν πάμε στον άσο. Στηρίζουμε το πρώτο γκολ λόγω ποιότητας.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ: ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ Περισσότερα κόρνερ η Βόλφσμπουργκ (2,00)
Με μέτρια άκρα φέτος η Αϊντχόφεν, είναι υποχρεωμένη να παίζει κυρίως από τον άξονα κι έτσι τα κόρνερ δεν έρχονται εύκολα. Η Βόλφσμπουργκ έχει προβάδισμα να κερδίσει περισσότερα.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ: ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 1 (1,80)

Αήττητες είναι και οι δύο ομάδες μέχρι στιγμής στη διοργάνωση, αλλά μέσα στο Μπερναμπέου, η Ρεάλ έχει πάντα το προβάδισμα. Ακόμα και κόντρα στην Παρί που είναι στα …πάνω της.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ: ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ Χ2(2,32)

Κανονικά θα πήγαινα στο ξερό διπλό που δίνει απόδοση 5.50. Αλλά είπα να το παίξω πιο συντηρητικά διότι δεν καταλαβαίνω αυτόν τον φαβοριτισμό της Μπενφίκα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΚΑΠΙΡΗΣ 21,35
2. ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ 18,62
3. ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ 16,35
4. ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ 9,85
5. ΤΣΙΛΗΣ 7,65

• Ολοι ξεκίνησαν με κάβα δέκα πόντων. Ποντάρουν μία μονάδα την ημέρα, προστίθεται το κέρδος ή αφαιρείται σε περίπτωση αποτυχίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X