Με Τζεμπούρ και Αραβίδη

Προετοιμασία ΑΕΚ: 9η ημέρα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύο ευχάριστες εκπλήξεις επεφύλασσε στον Γκας Πογιέτ η προπόνηση της Τρίτης, αφού είδε τόσο τον Ράφικ Τζεμπούρ, όσο και τον Χρήστο Αραβίδη να συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, αυξάνοντας έτσι τις επιλογές του στην επίθεση, ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Τα τελευταία 24ωρα ο Αλγερινός στράϊκερ συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος μαζί με τους συμπαίκτες του και στη συνέχεια ακολουθούσε το δικό του πρόγραμμα, στο οποίο είχε επίσης ανεβάσει στροφές. Μέρα με τη μέρα έδειχνε όλο και σε καλύτερη κατάσταση και σήμέρα προπονήθηκε κανονικά, θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση του Ουρουγουανού τεχνικού για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης την προσεχή Κυριακή.

Εκτός απ’ τον Τζεμπούρ και ο Χρήστος Αραβίδης προπονήθηκε κανονικά, δείχνοντας ότι ξεπέρασε 100% το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε από το ματς με τον Ηρακλή και του στέρησε τη συμμετοχή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Έτσι η ΑΕΚ προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τους Αρκάδες έχοντας έτοιμους και τους τρεις επιθετικούς της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X