Με Πογιέτ στον πάγκο πας ...Τσάμπιονς Λιγκ

Με Πογιέτ στον πάγκο πας ...Τσάμπιονς Λιγκ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ντεμπούτο του Γκουστάβο Πογιέτ στον πάγκο της ΑΕΚ συνοδεύθηκε από εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ακόμα και πριν το συγκεκριμένο παιχνίδι πάντως υπήρχε αισιοδοξία στις τάξεις των φίλων του Δικεφάλου ότι φέτος η ομάδα μπορεί να πετύχει υψηλούς στόχους. Για το λόγο αυτό το enwsi.gr σας έδωσε τη δυνατότητα μέσω της “Ενωσίτικης Κάλπης” να ψηφίσετε μέχρι που πιστεύετε ότι μπορεί να φτάσει φέτος η ΑΕΚ με τον Ουρουγουανό στον πάγκο της.

Το μεγαλύτερο ποσοστό των φιλάθλων της Ένωσης που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση (48%) πιστεύουν ότι φέτος η ΑΕΚ μπορεί να τερματίσει στη 2η θέση, η οποία οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Υπήρχε μάλιστα κι ένα ποσοστό πιο αισιόδοξων (18%) οι οποίοι ψήφισαν ότι με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία ο Δικέφαλος μπορεί ακόμα και να κατακτήσει τον τίτλο. Με ποσοστό 17% ο κόσμος της ΑΕΚ πιστεύει ότι …ταβάνι φέτος της ομάδας θα είναι η συμμετοχή στο Europa League, ενώ με ίδιο ποσοστό ψηφίσατε ότι με τον Πογιέτ στον πάγκο η Ένωση έχει τη δυνατότητα να κατακτήσει το κύπελλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X