Τον θέλατε και ήρθε!

Τον θέλατε και ήρθε!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από τη μέρα που παραιτήθηκε ο Δέλλας από την τεχνική ηγεσία, το enwsi.gr θέλησε μέσω δημοσκόπησης να σας βάλει στο …παιχνίδι με το να ψηφίσετε ποιος θέλετε να είναι ο επόμενος προπονητής της ΑΕΚ. Η συμμετοχή σας ήταν τεράστια και οι περισσότεροι δείξατε ότι θέλετε τον Γκουστάβο Πογιέτ να αναλάβει τις τύχες της ομάδας.

Συγκεκριμένα το 65% απ’ όσους συμμετείχαν στην “Ενωσίτικη Κάλπη” στήριξε την επιλογή του Ουρουγουανού τεχνικού, ενώ στη δεύτερη θέση με ποσοστό μόλις 16% ψηφίσατε να αναλάβει κάποιος άλλος ξένος προπονητής την τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου.

Τρίτη δική σας επιλογή αποτέλεσε η παραμονή του Στέλιου Μανωλά στον πάγκο με ποσοστό 11%, ενώ τέταρτος στις προτιμήσεις σας ήρθε ο Χάβι Γκράθια στον οποίο δώσατε ποσοστό 6%. Στην τελευταία θέση βρέθηκε το όνομα του Μανόλο Χιμένεθ, την επιστροφή του οποίου στην ΑΕΚ στήριξε μόλις το 3% εκ των συμμετεχοντων στην δημοσκόπηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X