Πέφτουν οι υπογραφές και πιάνει δουλειά ο Πογέτ

Εικόνες από την άφιξη του Πογέτ στην Αθήνα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με την έλευσή του στην Αθήνα ο Γκας Πογέτ έδειξε ότι όχι μόνο τον ενδιαφέρει το πρότζεκτ της ΑΕΚ, αλλά είναι έτοιμος να αναλάβει τις τύχες της ομάδας. Για να συμβεί βέβαια αυτό θα πρέπει πρώτα να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και στη συνέχεια με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, προκειμένου να βάλουν κάτω όλες τις λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Ήδη με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έχει συζητήσει τους βασικούς άξονες αυτής της συνεργασίας και το μόνο που μένει είναι να ξεκαθαριστούν κάποια ζητήματα που παραμένουν ανοιχτά. Ο ίδιος ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ άλλωστε έλεγε χθες στο αεροδρόμιο ότι “εγώ αυτό που έπρεπε να κάνω το έκανα. Έφερα αυτόν τον προπονητή στην Ελλάδα για την ΑΕΚ. Τώρα αναλαμβάνουν άλλοι για να κλείσουν τη συμφωνία”.

Ο Γκας Πογιέτ αναμένεται σήμερα να συναντηθεί με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Δημήτρη Μελισσανίδη και στη συνέχεια να περάσει από τα γραφεία της ομάδας στο Ολυμπιακό στάδιο με σκοπό να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που θα του έχουν ετοιμάσει οι άνθρωποι του Δικεφάλου για να αρχίσει και επίσημα η δική του …εποχή στην ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X