Ο Πογέτ βλέπει την ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Ο Πογέτ βλέπει την ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγο μετά την άφιξή του στην Ελλάδα, ο Ουρουγουανός προπονητής Γκουστάβο Πογέτ είδε το παιχνίδι της ΑΕΚ στην Ξάνθη και το sportfm.gr μεταφέρει όλες τις αντιδράσεις του.

Αφού λοιπόν ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου προτίμησε ν’ αποχωρήσει, ώστε ο Πογιέτ να βγάλει απερίσπαστος και ανεπηρέαστος τα συμπεράσματά του, ο Ουρουγουανός έζησε έντονα (συντροφιά με τον γιο του) την αναμέτρηση στα Πηγάδια. Κρατώντας συνεχώς σημειώσεις, αναζητώντας διαρκώς στοιχεία στο internet και μη διστάζοντας να εκδηλώσει τα συναισθήματά του.

Όπως για παράδειγμα σε δυνατό μαρκάρισμα του Κορδέρο (όπου έβγαλε ένα δυνατό επιφώνημα), στη δύσκολη απόκρουση του Μπαρόχα (την οποία επιβράβευσε μεγαλόφωνα μαζί με τον γιο του) και φυσικά στο γκολ του Κρισάντους, το οποίο πανηγύρισε με τον κλασικό αγγλικό τρόπο («yeeeeeees»).

Μετά τη λήξη, δε, απέφυγε να κάνει σχόλιο για την απόδοση της ομάδας, όχι όμως και να δείξει τη χαρά του για το γεγονός ότι νίκησε, κάνοντας… thumb up κι επαναλαμβάνοντας με εμφανή ικανοποίηση «good, good, good».

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι το σημερινό παιχνίδι δεν ήταν το πρώτο της ΑΕΚ που παρακολούθησε ο Πογιέτ, μιας κι έχει δει ολόκληρα τα ματς με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Ηρακλή.

200409 200343 200327 200316 200304 200252

Πηγή: sportfm.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X