Πάει Ξάνθη ο Μιλοβάνοβιτς

Η…χαραμάδα περνά από το Αγρίνιο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς θα ταξίδευε σήμερα το πρωί για την Ξάνθη, μαζί με την αποστολή της ΑΕΚ. Όμως τελικά έμεινε στην Αθήνα λόγω… Πογιέτ. Η κορύφωση των διαπραγματεύσεων με τον Ουρουγουανό τεχνικό και κυρίως η προοπτική να ταξιδέψει άμεσα στην Αθήνα, δεν επέτρεπαν στον τεχνικό διευθυντή να αφήσει το… στρατηγείο του στα γραφεία της ΑΕΚ. Όμως σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπάρχει, ο Μιλοβάνοβιτς θα ταξιδέψει για την Ξάνθη αύριο το πρωί, μαζί με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Αυτό σημαίνει πως ο Πογιέτ δεν πρόκειται να έρθει στην Αθήνα τις επόμενες ώρες. Όχι δηλαδή, πριν από αύριο το βράδυ, που ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ θα έχει επιστρέψει. Διότι είναι προφανές πως αποκλείεται ο Μιλοβάνοβιτς να αφήσει τον υποψήφιο νέο προπονητή στην Αθήνα και εκείνος να ταξιδέψει στην Ξάνθη.

Είναι δεδομένο πως ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ θα παραμείνει σε ανοικτή γραμμή με τον Πογέτ, καθώς οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται εν εξελίξει. Ωστόσο με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή, δεν προβλέπεται ταξίδι του Ουρουγουανού στην Αθήνα πριν από την Πέμπτη ή έστω πριν από αύριο το βράδυ. Εκτός αν υπάρξει ανατροπή και οριστική ματαίωση της αναχώρησης του Μιλοβάνοβιτς για Ξάνθη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X